Segnet om på banen: – Har det veldig bra

1 month ago 22



Katrine Lunde (43) ble onsdag sendt til legevakt under en seriekamp for Vipers. Landslagskeeperen skal ha kommet seg etter episoden.

 Katrine Lunde under NM-sluttspillet i februar. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Publisert: 07.03.2024 09:17

– Katrine har det veldig bra, sier Benedicte Løyland, daglig leder i Vipers, til VG.

20 minutter ut i eliteseriekampen mot Ravens måtte Lunde støtte seg til den ene målstolpen før hun la seg på ryggen inne i målfeltet. Vipers-spiller Lois Abbingh kom raskt til. Målvakten fikk etter hvert medisinsk hjelp.

Lunde ble støttet ut av hallen etter tre minutter.

– Hun ble bare svimmel, sannsynligvis på grunn av et blodtrykksfall. Men hun er på sjekk på legevakten. Utover det kan jeg ikke uttale meg så mye mer for jeg måtte tilbake på kampen, sa fysioterapeut i klubben Trond Solvang til Fædrelandsvennen.

 Katrine Lunde ble støttet av Lois Abbingh da hun fikk problemer i onsdagens kamp. Foto: TV 2

Tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen fulgte Lunde til sykehuset.

– Det har blitt tatt tester for å undersøke at det ikke er noe annet enn blodtrykksfall. Det er ingen indikasjoner på noe alvorlig og alle prøver er så langt positive, sier sportskoordinator Morten Jørgensen til TV 2.

Kommunikasjonsansvarlig Sanne Bak Pedersen opplyser til VG at Katrine Lunde er hjemme igjen fra legevakten. Hun varsler en oppdatering på situasjonen i løpet av torsdag.

Vipers er inne i en hektisk periode. Allerede søndag venter Storhamar i toppkamp på bortebane. Neste helg møter Vipers ungarske DVSC Schaeffler i playoff for kvartfinale i Champions League.

Klubben opplyser at det ikke er avklart når kapteinen kommer tilbake på banen.

Read Entire Article