Sa noen gratis burger? Dette er helgens festligheter.

3 hours ago 7



Forrige uke var jeg på Tiktok-konferanse i London – av alle ting. Det var lærerikt og gøy, men høydepunktet med turen var likevel noe helt annet.

Jeg var nemlig på Borough Market for aller første gang. Et helt gigantisk matmarked med nisjebutikker og matboder. Og jeg tror at jeg klarte å fortære et helt dagsinntak på bare noen timer. For et sted!

I kofferten hjem hadde jeg flere britiske oster, blant annet en av de beste cheddarostene jeg har smakt. Så i helgen blir det ostekveld. Men det er også mye annet gøy som skjer.

La oss hoppe inn i helgens festligheter!

Forresten! Er helgen din preget av mer barn enn bar? Mer Fantus enn fest? Da bør du sjekke ut nyhetsbrevet «Vink med barn». Meld deg på her!

01

Burger til folket!

Det blir aldri for mye burger. Denne helgen åpner 28 Smash burgers, en helt ny burgersjappe i sentrum. Og i likhet med tilsynelatende alle andre nyåpninger skal de også dele ut gratis mat. Det blir sikkert kaos, men de har avslørt at burgeren med kjøtt fra Annis ikke vil koste mer enn 149 kroner. For en pris!

  • Når: Lørdag 14–15
  • Hvor: Storgata 37

02

Hvilepuls på kunsthelg

Oslo Art Weekend betyr en rekke arrangementer og utstillinger over hele byen. Her er det vanskelig å vite hvor man skal starte. Liker du å løpe? Bli med på Gallery Run på lørdag klokken 12. Vil du ha hvilepuls som Gaute Grøtta Grav? Da anbefaler jeg Peder Lund og Fotografiens Hus. All info her.

  • Når: 10.–13. oktober
  • Pris: 0–160 kroner
  • Hvor: Over hele byen

03

Hett på Park

 Vi må aldri glemme potetgullpizzaen på Parkteatret. Spis den før konsert!

PS: Vi må aldri glemme potetgullpizzaen på Parkteatret. Spis den før konsert! Foto: Flammer Dance Band

Ikke la høsten bare bestå av deprimerende låter. Oppdag ny musikk på Parkteatret på fredag. Flammer Dance Band har nemlig slippfest. Sist jeg var på konsert med dem, var det i et superlite lokale som var fylt til randen. Jeg tipper det blir minst like god stemning på Grünerløkkas beste scene når bandet byr på herlig funk.

  • Når: Fredag kl. 20
  • Pris: 270,-

04

Glemt nyttårsforsettet?

Galgeberg-favoritten inviterer uavhengige bokhandlere til bokmarked.

Galgeberg-favoritten inviterer uavhengige bokhandlere til bokmarked. Foto: Stein J Bjørge

En av Oslos desidert fineste kaffebarer inviterer til stort bokmarked. Det passer ypperlig om du plutselig kommer på at du hadde et nyttårsforsett om å lese mer. Her finner du mer info om hvem som kommer.

  • Når: Søndag kl. 11–15.
  • Hvor: Kiosk kaffebar
  • Pris: Spørs hvor mye du kjøper!

05

Ti konserter på rad (nesten)

Legenden Stig Brenner hopper bukk over Oslo Spektrum. Takk og lov.

Legenden Stig Brenner hopper bukk over Oslo Spektrum. Takk og lov. Foto: Siri Øverland Eriksen / Aftenposten

Dette er et spinnvilt opplegg. Stig Brenner kjører ti konserter på (nærmest) rad på Blå de neste ukene. I helgen spiller han fire av dem. Og det er fortsatt ledige billetter. Jeg tror det kommer til å bli intimt og gøy. Og du bør absolutt ta turen.

  • Hvor: Brenneriveien 9C
  • Når: Fra 9. okt. – 2. nov
  • Pris: 499 kroner

Denne saken er basert på Vinks nyhetsbrev som sendes ut på torsdager. I nyhetsbrevet deler vi hver uke også noen helt eksklusive Oslo-hemmeligheter. Meld deg på her!

Gå til Vink-forsiden

Følg Vink på sosiale medier

Read Entire Article