Real-smell for Madrid-stjernene

1 month ago 21

(Las-Palmas-Real Madrid 1–1) Real Madrid er fire poeng bak serieleder Barcelona etter uavgjort mot Las Palmas.

1 av 3Foto: Borja Suarez / Reuters / NTB

• Joachim Baardsen, VG

Joachim Baardsen, VG

Publisert: 29.08.2024 23:27

Det er Real Madrids andre poengtap på sesongens tre første kamper. På Gran Canaria banket Alberto Moleiro hjemmelaget i ledelsen etter drøyt fire minutter.

20 minutter før slutt utlignet Vinicius Jr. på straffe for Real Madrid, men hovedstadslaget klarte aldri å sette inn vinnermålet. Til det var rytmen og presisjonen altfor dårlig.

Spesielt kjemien mellom superstjernene Vinicius og Kylian Mbappé var urovekkende for trener Carlo Ancelotti og hans mannskap.

Vinicius Jr. plasserte inn 1–1 fra ellevemeteren drøyt 20 minutter før slutt. Foto: CESAR MANSO / AFP / NTB

Både Vinicius Jr. og Mbappé fremsto frustrerte. Begge forsøkte å involvere seg i spillet dypt i banen, men i stedet for å utfordre Las Palmas som kollektiv, ble Real Madrid hemmet av at lagets to største stjerner førte ballen både for ofte og for lenge.

Det bidro til at Las Palmas fikk et fortjent poeng mot den regjerende LaLiga-mesteren, som også vant Champions League sist sesong.

Etter tre seriekamper står franske Mbappé fortsatt uten nettkjenning.

Las Palmas feiret det tidlige ledermålet satt inn av Alberto Moleiro. Foto: CESAR MANSO / AFP / NTB