Rasende Rooney utvist i dramatisk Plymouth-seier

3 hours ago 5



Men laget sikret seieren på overtid.

 Rooney etter 1–0-tapet mot Burnley i forrige runde. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB
  • Sindre Espe, VG

    Sindre Espe, VG

Publisert: 05.10.2024 20:17 | Oppdatert: 05.10.2024 20:29

VG Live

Plymouth tok ledelsen tidlig i kampen ved Michael Obafemi, men i det 86. minutt utlignet Joe Rankin-Costello for Blackburn, noe som fikk Rooney til å reagere kraftig.

Rooney var overbevist om at det var en forseelse i forkant av scoringen – og at hans lag skulle ha frispark. Plymouth-treneren protesterte høylytt til fjerdedommeren, noe som ikke falt ikke i god jord hos dommeren. Rooney ble vist det røde kortet.

Men dramaet var ikke over. I det 97. minutt headet Morgan Whittaker inn vinnermålet for Plymouth, og sendte hjemmesupporterne på Home Park ut i ekstase.

Etter kampen var Rooney tilbake på banen for å gratulere spillerne sine med seieren.

VG Live

Seieren var Plymouths tredje strake hjemmeseier. På bortebane har det derimot blitt tre strake tap for klubben fra sørvestkysten i England. Laget ligger på 14.-plass på ChampionshipChampionshipNivå 2 i England, under Premier League. -tabellen.

Manchester United-legenden tok over Plymouth før inneværende sesong. Klubben er Rooneys fjerde som manager etter at han la fotballskoene på hyllen i 2021. Først hadde han halvannet år i Derby, deretter to korte opphold i D.C. United og Birmingham.

Read Entire Article