Politiet advarer mot video av Sandvika-ulykke

3 hours ago 3



 Kristoffer Hagen / NTBEn mann i 60-årene døde da bilen hans kjørte utfor og falt fire etasjer fra parkeringshuset på Sandvika storsenter i Bærum. Foto: Kristoffer Hagen / NTB

Videoer fra ulykken der en bil kjørte ut fra 4. etasje i parkeringshuset på Sandvika Storsenter, har dukket opp i sosiale medier. Politiet advarer.

onsdag 25. september kl. 07:49

Ifølge Budstikka er flere av videoene tatt rett etter hendelsen og viser både den knuste bilen og mannen som mottar helsehjelp.

Leder for politiets nettpatrulje i Oslo, Anne Katrin Storsveen Oppegaard, sier til avisa at slike videoer er veldig uheldige.

– Dette er mennesker som er i sin mest sårbare situasjon og vedkommende kan ha pårørende som ikke vet om hendelsen ennå. Her må folk vise hensyn og forstå at dette ikke er underholdning, sier hun.

Hun legger til en oppfordring til vitner i denne typen saker:

– Har du ikke noe på stedet å gjøre og vedkommende får hjelp, er det beste å gå videre.

En mann i 60-årene døde da bilen hans kjørte utfor og falt fire etasjer ned fra parkeringshuset på Sandvika storsenter i Bærum i 20-tiden mandag kveld. Bilen kjørte gjennom et autovern, et jerngjerde og en murvegg i parkeringshuset, før den havnet på bakken.

Publisert: 25.09.24 kl. 07:45Oppdatert: 25.09.24 kl. 07:49
Read Entire Article