Politiet advarer mot rykter etter Kvinesdal-ulykken

2 hours ago 3



 Tor Magne Gausdal, AltimediaÅSTEDET: Innsatspersonell ved åstedet i Kvinesdal kort tid etter ulykken. Foto: Tor Magne Gausdal, Altimedia

En av de fire som lørdag kveld ble påkjørt i Kvinesdal, skal avhøres av politiet i dag.

mandag 14. oktober kl. 10:55

Politiet ønsker ikke si noe om tilstanden til de fire som ble påkjørt av en bil i Kvinesdal lørdag kveld, men én av dem ble kritisk skadd etter ulykken.

De forulykkende er alle fire lokale ungdom omkring 20 års-alderen.

– For politiet er det i en slik sak viktig å minne om at man ikke skal forholde seg til rykter, men avvente politiets etterforskning, sier politistasjonssjef i Flekkefjord og Kvinesdal, Liv Versland Seland.

Føreren ble avhørt på stedet, og en av de fire forulykkede skal i avhør i dag.

– Vi kan ikke si noe om hendelsesforløpet før de involverte er avhørt. Det kan også bli behov for oppfølgingsavhør av siktede. Den aktuelle bilen og åstedet vil bli undersøkt av krimteknisk, sier politistasjonssjefen.

Føreren av bilen er siktet for overtredelse av vegtrafikkloven § 3 og har fått beslaglagt førerkortet. Han har samtykket til beslaget.

– For politiet er det i en slik sak viktig å minne om at man ikke skal forholde seg til rykter, men avvente politiets etterforskning, sier politistasjonssjefen.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article