Passerer nok to millioner

3 hours ago 3



Startprisen er ca 1,7 millioner kroner. Med tilleggsutstyr passerer nok Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet to millioner.

Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet har godt over 400 hk og en startpris på litt over 1,7 millioner kroner. Foto: Mercedes-Benz AG –

At nye Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet tilbyr enestående design, dynamisk kjøreopplevelse og muligheten til å oppnå en følelse av frihet på sekunder, kan nok være riktig. Iallfall skriver Mercedes det i en pressemelding og legger til at bilen kan bestilles i Norge med startpris på 1.706.625 kroner og er ventet på norske veier våren 2025.

Importøren slår videre fast at bilen kan nytes hele året, men vi regner med at dette blir bilen for feinschmeckere og de med en romslig lommebok, som ikke bor i Norge om vinteren.

Lekkert også innvendig i nye Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet. Foto: Mercedes-Benz AG

Varmluft fra hodestøttene

- Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet gir deg muligheten til å nyte kjøreturen uten tak, med en elegant kombinasjon av sportslighet og komfort. De mange mulighetene for individualisering og en rekke innovative funksjoner gjør denne cabrioleten til en bil man kan nyte hele året, sier Thorbjørn Myrhaug, direktør i Mercedes-Benz Norge hos importøren Bertel O. Steen i pressemeldingen.

Fireseteren skal kunne brukes året rundt takket være elektrisk vindavviser, såkalt Aircap og varmluft fra hodestøttene . Men er vel neppe å anbefale på Finnmarksvidda i stiv kuling. Den sekssylindrede 3-litersmotoren med dobbel turbolading via en eksosgassturbolader og en elektrisk hjelpekompressor, yter 449 hk (330 kW). Maksimalt dreiemoment er 560 Nm – og på 600 Nm i opptil 10 sekunder med overboost. Den integrerte startgeneratoren bidrar med ekstra krafttilskudd på 23 hestekrefter og 205 Nm dreiemoment, i tillegg til at den mater det 48-volts elektriske systemet ombord.

Masse tilleggsutstyr

I standardutstyret inngår blant annet adaptiv justerbar demping og aktiv bakakselstyring. Ombord er også parkeringspakken med 360 kamera standard, det samme gjelder oppvarmet AMG-ratt i nappaskinn og sikkerhetssystemet Pre-Safe.

Bilen kan utstyres med AMG Dynamic Plus-pakken. Den har en rekke sportslige funksjoner som race-kjøreprogram med driftmodus og racestartfunksjon Rødmalte bremsekalipere med AMG-logoen på for- og bakaksel og røde sikkerhetsbelter skal ifølge Mercedes remheve bilens sportslige karakter visuelt.

Et omfattende utvalg tilleggsutstyr gir mange muligheter for individualisering for ulike kundebehov. Blant annet kan kundene oppgradere med karbondetaljer utvendig og innvendig, sorte detaljer med både Nattpakke I og Nattpakke II, AMG Performance seter og et utvalg av farger.

Read Entire Article