Oslo: Alvorlig ulykke mellom syklist og lastebil

2 weeks ago 8



En mann er fraktet til sykehus etter en alvorlig ulykke på Alexander Kiellands plass.

 Thea Enerud Ødegården
ALVORLIG: Store ressurser er på plass ved Alexander Kiellands plass etter en alvorlig trafikkulykke. Foto: Thea Enerud Ødegården

Publisert 25.09.2024 16:46 Sist oppdatert 2 minutter siden

Politi og ambulanse er på Alexander Kiellands plass i Oslo etter en kollisjon mellom en syklist og en lastebil onsdag ettermiddag. Ifølge politiet kom syklisten i klem under lastebilen, og han skal ha ligget fastklemt «i en god stund». Det er usikkert om syklisten var ved bevissthet da han ble hentet av ambulanse. 

– Vi har hatt en alvorlig trafikkulykke, en person er sendt til Ullevål sykehus. Det er en mann, sier innsatsleder helse, Thomas Johannsen til TV 2. 

Nødetatene har foreløpig ikke snakket med pårørende, men bekrefter at en lastebil er involvert. 

 Simen Askjer / TV 2
ULYKKE: Flere utrykningskjøretøy er på stedet etter kollisjon mellom syklist og bilist. Foto: Simen Askjer / TV 2

– Jeg kan ikke si annet om skadeomfanget enn at det fremstår som en svært alvorlig skade, sier politiets innsatsleder Kristoffer Bang. 

Alexander Kiellands plass er et svært trafikkert område, og ulykken fant sted midt i ettermiddagsrushet. Operasjonsleder Sven Christian Lie opplyser at det er mye trafikk på stedet, og at politiet er travelt opptatt med å dirigere trafikken. Bilister oppfordres til å finne alternative ruter.

– Det er naturlig å etterforske saken, med tanke på sjåføren og de involverte. Men hva som har foregått her, vet vi ikke enda, sier Bang. 

Det har ifølge politiet vært mange vitner til hendelsen. Disse ivaretas og vil avhøres. 

Read Entire Article