Opplysninger til VG: Sønn siktet for dødsvold mot mor

2 hours ago 4



 Marianne Vikås / VGPolitiet har sperret av rundt åstedet, og politiets kriminalteknikere fortsetter sine undersøkelser i dag. Foto: Marianne Vikås / VG

Den siktede skal ha en psykiatrisk forhistorie og blir ivaretatt av helsevesenet.

onsdag 23. oktober kl. 10:56

Tirsdag formiddag meldte politiet i Møre og Romsdal om at det var gjort funn av en død person på en adresse i Vestnes. Den omkomne var en kvinne i slutten av 40-årene.

Det ble også gjort funn av et hardt skadet barn på stedet, som ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Guttens tilstand er stabil, ifølge politiet.

Det er en familiær relasjon mellom alle de involverte i saken, der moren er død og siktedes lillebror ligger på sykehus.

– Siktede er ivaretatt av helsevesenet, men vil fremstilles for varetektsfengsling i morgen, sier politiinspektør Anders Skorpen-Trøen til VG.

Psykiatrisk forhistorie

Den siktede mannen i 20-årene skal ifølge VGs opplysninger tidligere ha slitt med sin psykiske helse. Han skal ha bodd i en omsorgsbolig med døgnbemanning forut for angrepet på sin mor.

– Helsesituasjonen til siktede står sentralt i etterforskningen. Vi har bedt om en judisiell observasjon som ikke ble sluttført i går, men denne fortsetter i dag, sier Anders Skorpen-Trøen til VG.

– Har dere kontroll på noe drapsvåpen?

– Det er en sentral del av etterforskningen om det har blitt brukt våpen og i så fall hva. Vi kan ikke konkludere om dette før offeret er obdusert og vi har mer sikker informasjon, sier Skorpen-Trøen.

Siktede blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag klokken 09.00.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article