Ole Sæter byttet telefonnummer og slettet Twitter: – Mye trolltanker

4 weeks ago 23



Ole Sæter engasjerer. Noen ganger for mye for sitt eget beste. Derfor har han tatt grep.

 Ole Sæter har kvittet seg med Twitter. Foto: Ole Martin Wold / NTB
  • Steffen Stenersen, VG

    Steffen Stenersen, VG

Publisert: 12.09.2024 22:25

Etter perlescoringen mot Sandefjord i første serierunde denne sesongen, forteller Sæter at trykket på telefonen hans rett og slett ble for stort.

– Da fikk jeg ikke spesielt mye fred.

Se målet her:

Til VG i Trondheim forteller Sæter om en telefon som nærmest eksploderte.

– Jeg fikk vel en 100 til 150 telefoner om dagen. Når så mange har tak i nummeret mitt, hjelper det ikke hvor mye jeg har satt på flymodus. Da får jeg det ikke bort. Da måtte jeg bytte nummer. Siden har det gått greit inntil videre, sier Sæter.

– Hvem var det som ringte?

– Det var fra hele verden.

– Og hva ville de?

– Jeg tok ikke telefonen. Men det ble bare kaos. Jeg ble lagt til i WhatsApp-grupper med 200–300 stykker. Det gikk over stokk og steinover stokk og steinEt uttrykk som betyr at noe er helt ute av kontroll eller veldig kaotisk..

– Så du måtte bytte nummer for å få litt fred?

– Rett og slett. Det er mitt telefonnummer. Det er mer privat enn at hele verden trenger å ha det, sier spissen med et glis.

RBK-spissen har blitt en omdiskutert skikkelse blant både Rosenborg-supportere og andre i Fotball-Norge. En mann som ofte er i avisspaltene for uttalelser den ene eller andre veien.

Men også i sosiale medier har han tatt grep. X, eller Twitter, har han ikke lenger.

– Jeg har ikke noe der inne å gjøre. Der er det mye trolltanker og folk som får veldig mye medhold i rykter og usanne ting. Det synes jeg er blitt en uting. Det er et forum hvor det ikke er noe filter, sier Sæter.

Har du vurdert å slette noen sosiale medier?

Ja, det er for mye negativt fokus.

Nei, jeg elsker alle mine apper!

– Noe konkret som har skjedd deg?

– Nei, det gjelder lagkameratene mine og alle andre. En sånn type informasjon klarer jeg ikke å vri hjernen min rundt. Det er sikkert noe bra der også, men det er for mye drit til at jeg skal ofre tiden min på det, sier Sæter.

I sist serierunde før landslagspausen var han tilbake som innbytter da Rosenborg slo erkerival Molde etter overtidsscoring på Lerkendal. Det skjer etter en sommer med spekulasjoner om interesse fra bulgarske CSKA Sofia.

– Det er vel et vanlig overgangsvindu for meg. Jeg har holdt bra fokus på det jeg skal gjøre her og ofrer all min energi og kjærlighet til Rosenborg, sier Sæter.

Rosenborg har fått en opptur med fire seirer på rad i serien og er på skuddhold til plass i Europakvalik til neste sesong.

Read Entire Article