Ny serie ble spilt inn i Kristiansand. Disse kjendisene deltar.

2 hours ago 3



Tjue år etter Nokas-ranet har NRK premiere på «Brekket», kalt en «humoristisk og actionfylt realityvri på ransfilmer og serier». Serien ble spilt inn i Kristiansand.

Kim Erlandsen / Handout / NRK / NTB

Komikerne Henrik Farley, Martin Lepperød og Jonis Josef skal oppfylle barndomsdrømmen om å rane en bank i NRKs nye reality «Brekket».

Henrik Farley, Martin Lepperød og Jonis Josef er programledere. Komikertrioen skal oppfylle det som ifølge pressemeldingen er «barndomsdrømmen om å rane en bank», basert på Farleys programidé.

Ti deltakere skal kappes om en plass i ransgjengen. De er Jenny Skavlan, Henning Solberg, Stig Brenner, Oskar «Tåsenplogen» Marvik, Lisa Tønne, Merete Mørk Lingjærde, Nate Kahungu, Elle Maija Klefstad Bær, Jonas Kinge Bergland, Jonas Kinge Bergland.

– Det som overrasket meg mest, var at jeg var veldig dårlig til å stjæle, medgir sistnevnte, mens dansedommer Lingjærde ble overrasket over «hvor enkelt det var å robbe en butikk».

Spiller inn realityserie i Kristiansand sentrum

Abonnent

NRK kaller «Brekket» for en «humoristisk og actionfylt realityvri på ransfilmer og serier», men virkeligheten var litt annerledes, medgir programlederprofilen Nate Kahunga:

De ti deltakerne skal konkurrere i kodeknekking, forfalskning, bilkjøring, styrke, smidighet og nasking for å bli en del av det endelige crewet.

Sammen med gutta skal tre av dem være med og rane den gamle banken i Kristiansand.

– Det som overrasket meg mest var at jeg trodde på ekte at jeg kunne vært en god kriminell eller raner, men merket kjapt at det ikke er som på film.

Inspillingen i Kristiansand foregikk i Festningsgata og i Tresse i Kvadraturen i juni.

Premieren står 1. november på NRK TV og på NRK 1 dagen etter.

Babak Siami

Humortrioen (f.v) Martin Lepperød, Jonis Josef og Henrik Farley ble sett med trillebårer og pengesekker på Tresse i sommer.

Spiller inn realityserie i Kristiansand sentrum

Abonnent

Read Entire Article