Nusa-innhopp i viktig seier for Club Brügge

1 week ago 14



(Club Brügge – Genk 4–0) Antonio Nusa (19) var det eneste norske innslaget da Club Brügge valset over Genk på hjemmebane.

 Antonio Nusa fikk en drøy halvtime under onsdagens storseier for Club Brügge. Foto: VG+ Sport

Publisert: 24.04.2024 22:23

Men manager og Ronny Deila-arvtager Nicky Hayen hadde ingen nordmenn i startoppstillingen foran den viktige hjemmekampen i det tette tittelracet.

Antonio Nusa var henvist til benken etter mye spilletid den siste tiden, mens en suspendert Hugo Vetlesen (24) måtte se kampen fra tribunen etter sitt røde kort i 2–1-seieren borte mot Union St. Gilloise sist søndag.

Club Brügge er i storform og har på usannsynlig vis kjempet seg for alvor inn i kampen om ligatittelen, noe som virket urealistisk før den belgiske toppdivisjonen startet med finalespillet.

Husker du denne?

Foran nesten 30 000 på tribunene på Jan Breydelstadion onsdag kveld styrte de kampen fra start til slutt og vant komfortabelt 4–0 etter scoringer fra Ferran Jutgla, Michal Skoras, Igor Thiago og Maxime De Cuyper.

Nusa ble byttet inn på stillingen 3–0 og fikk en drøy halvtime. Den fotrappe 19-åringen fra Langhus viste noen lekre detaljer, uten at det resulterte i målpoeng onsdag kveld.

Med belgisk fotballs to mestvinnende klubber, Club Brügge og Anderlecht, på nøyaktig like mange poeng med fem serierunder å spille er det duket for et dramatisk tittelrace til siste slutt.

Lagene møtes på Anderlechts hjemmebane i nest siste serierunde. Så gjenstår det å se om det blir Nusa og Vetlesen og deres Club Brügge eller Kristian Arnstad og hans Anderlecht som vinner til slutt.

Read Entire Article