Mikkelsen krasjet i Rally Sentral-Europa – Solberg toer i WRC2-klassen etter første dag

2 hours ago 1



Andreas Mikkelsen kunne ikke fortsette etter å ha ødelagt bilen i en krasj under fredagens fartsprøver i Rally Sentral-Europa.

Andreas Mikkelsen krasjet under annen dag av Rally Sentral-Europa. Foto: Berit Roald / NTB

Ulykken skjedde på den femte av åtte fartsprøver i Tsjekkia, skriver nettstedet DirtFish. Bilen traff et gjerde i høy hastighet.

– Jeg skled av veien. Det var veldig tøffe forhold og en tøff etappe. Venstresvingen var litt glattere enn jeg hadde trodde, så da skled jeg av veien, sier Mikkelsen til nettstedet.

Det gikk fint med Mikkelsen og kartleser Torstein Eriksen etter ulykken, men den femte fartsprøven måtte stoppes da bilen sto i veien for de andre førerne.

Det er ikke klart om Mikkelsen kommer seg tilbake på veien til lørdagens fartsprøver. Da flytter løpet seg fra Tsjekkia til Østerrike. Det skal også kjøres i Tyskland i løpet av helgen.

– Vi har ikke sett på bilen ennå, så vi må vente å se, sa Mikkelsen om fortsettelsen.

Thierry Neuville leder eliteklassen etter første dag. Franske Sebastien Ogier er toer, mens Ott Tänak holder tredjeplassen.

Oliver Solberg er nummer to i WRC2-klassen. Det skiller imidlertid bare tre sekunder opp til leder Nikolay Gryazin fra Bulgaria.

Read Entire Article