Mbappés advokat: – Har ikke noe å skamme seg over

2 hours ago 2



Kylian Mbappés advokat snakket med fransk presse onsdag morgen etter at Real Madrid-stjernen ble blitt nevnt i forbindelse med en voldtektsetterforskning.

Kylian Mbappés advokat er klar på at han ikke har noe å skamme seg over. Foto: Francisco Ubilla / AP Photo / NTB.

– Det eneste jeg kan si er at han ikke har noe å skamme seg over, sier advokat Marie-Alix Canu-Bernard til BFMTV.

Mbappé besøkte Stockholm i helgen, og i etterkant har svenske medier skrevet at Real Madrid-stjernen er en av de mistenkte i en voldtektssak.

Politiet i Sverige har bekreftet at de etterforsker en påstått voldtekt i Stockholm, men Mbappés navn er ikke nevnt. Selv har Real Madrid-stjernen benektet å ha noe med det å gjøre.

– Han er veldig rolig fordi han vet hva han ikke har gjort. Han følger denne saken langveisfra, selv om han er litt beskyttet mot den, sa Canu-Bernard.

Tirsdag kveld gikk også Canu-Bernard ut og sa at Mbappé vil gå rettens vei for å renvaske seg selv.

– Han har ikke gjort noe galt. Han har bedt mitt team ta affære, og derfor vil vi levere en anmeldelse for ærekrenkelser, sa Canu-Bernard tirsdag, ifølge AFP.

Mbappé uttalte seg om saken på X mandag. Der satt han saken i sammenheng med en sak han selv fører i Frankrike. Fransk rett skal i disse dager behandle en klage fra Mbappé mot hans tidligere klubb Paris Saint-Germain. Spydspissen mener klubben skylder ham flere hundre millioner kroner i ubetalte bonuser.

Read Entire Article