Mazraoui hjerteoperert – ute i flere uker

2 hours ago 4



Skadeproblemene til Manchester United forverres. Noussair Mazraoui (26) er ute i flere uker.

 Noussair Mazraoui blir ikke å se på banen de kommende ukene. Foto: Molly Darlington / Reuters / NTB
  • Andreas Hopen, VG

    Andreas Hopen, VG

Publisert: 10.10.2024 16:39 | Oppdatert: 10.10.2024 16:57

På toppen av alle problemene Manchester United har gått gjennom denne høsten vil sommerens signering Mazraoui være ute i noen uker i etterkant av en «mindre hjerteoperasjon». Årsaken til operasjonen er at backen har opplevd hjertebank. Det melder Sky Sports.

26-åringen har imponert etter overgangen og har startet alle åtte kampene etter overgangen.

Mazraoui ble byttet ut i pausen i helgens 0-0-kamp mot Aston Villa. Nå bekrefter Manchester United at forsvarsspilleren har vært gjennom en prosedyre.

– Dette er en relativt vanlig tilstand og Noussair forventes å bli helt frisk og tilgjengelig for uttak i løpet av de neste ukene, sier en kilde i Manchester United til Sky Sports.

Marokkaneren kom til United fra Bayern München i sommer for en sum på rundt 15 millioner euro. Nå blir han en del av en lang skadeliste i Manchester United-forsvaret.

I pausen mot Aston Villa måtte også Harry Maguire ut med skade. Midtstopperen bekreftet på sin egen Instagram at han også er ute noen uker. Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho og Amad Diallo meldte alle forfall til landslagssamling denne uken på grunn av skader.

Fra før er også Luke Shaw, Tyler Malacia og nyervervelsen Lenny Yoro ute med langtidsskader.

Manchester United møter Brentford i sin første kamp etter landslagsperioden. Klubben ligger på 14.-plass med åtte poeng etter syv kamper. Etter to kamper i Europa League står storklubben uten seier.

  • Vil du ha mer fotballstoff? Hør nyeste episode av «Fotballpodden» her:
Read Entire Article