Marius Borg Høiby siktet for trusler – anmeldt også for scooter-tyveri

1 month ago 30



Opplysninger til TV 2:

Nå er Marius Borg Høiby (27) siktet for vold, skadeverk og trusler. Han etterforskes også i to saker for mishandling i nære relasjoner.

 Haakon Mosvold Larsen / NTB
SIKTET: Marius Borg Høiby (27) har erkjent og beklaget vold, skadeverk og kokainbruk. Det er ukjent hva han tenker om trusselsiktelsen. Foto: Haakon Mosvold Larsen / NTB

Publisert 23.08.2024 11:38 Sist oppdatert nå

I tillegg etterforskes Høiby for å ha stjålet en scooter, får TV 2 opplyst. Høiby ble anmeldt for dette 7. august, altså noen dager etter voldshendelsen som han har erkjent og beklaget.

Denne saken etterforskes som ulovlig besittelse av løsøre, og personen som er fornærmet i denne saken, er ikke en av kvinnene som tidligere er omtalt i sakskomplekset.

I tillegg er han nå siktet for trusler, men det er ikke kjent om det gjelder trusler mot den samme kvinnen som han er siktet for å ha vært voldelig mot, eller om det er mot noen andre.

«Høiby har ikke tatt stilling til den nye siktelsen. Jeg kan ikke si noe om det før han har gjort det. Det vil skje i et kommende avhør», skriver Høibys forsvarer, advokat Øyvind Bratlien, til TV 2.

Høiby skulle i utgangspunktet avhøres denne uken, men avhøret ble utsatt fordi forsvarer Bratlien ikke kunne stille. Politiet planlegger nå å avhøre ham i neste uke.

Det var Aftenposten som først meldte om den utvidede siktelsen.

Politiet vil ikke kommentere opplysningene per nå, men kommer med en oppdatering kl 12, opplyser pressekontakt Steinar Wulfsberg-Gamre i Oslo politidistrikt til TV 2.

Torsdag satt den fornærmede kvinnen i et nytt avhør hos politiet.

– Hun har forklart seg mer detaljert om forholdene i siktelsen. Det gikk greit, men vi avsluttet etter tre timer fordi det er en krevende situasjon å sitte i avhør, sier fornærmedes bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen har besvart TV 2s henvendelser.

Read Entire Article