Leiemarkedet i Stavanger koker - det ferske selskapet hjelper deg å utnytte mulighetene

2 days ago 7



 Link Boligutleie har fått inn mange flotte leieobjekter, men jakter nå flere. Tor O. Sande (fra venstre), Anna Sæterdal og Ådne Høiland forenkler i så måte hverdagen for utleier og leietaker.

I STERK VEKST: Link Boligutleie har fått inn mange flotte leieobjekter, men jakter nå flere. Tor O. Sande (fra venstre), Anna Sæterdal og Ådne Høiland forenkler i så måte hverdagen for utleier og leietaker.

Den travleste sesongen er over, men for Link Boligutleie stopper ikke trykket. De ser flere muligheter i markedet, og kan hjelpe deg med å leie ut boligen din.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jobben vår er å gjøre alt for utleier og sørge for et problemfritt utleieforhold.

Det sier Tor O. Sande, gründer og daglig leder i nystartede Link Boligutleie i Stavanger. Han har jobbet med utleie i byen gjennom elleve år og er proppfull av tidligere erfaringer. Kunnskap som nå kommer alle utleiere og leietakere til gode, attpåtil i en tid der han beskriver utleiemarkedet som tidenes beste her til lands.

– Jeg håper derfor å kunne vise hvordan Ola og Kari Nordmann kan få enda bedre leieinntekter og maksimere dem. Det kan gjelde alt fra utleie av hybler til de største eneboligene, sier Sande.

Den lokalkjente gründeren spår dessuten at leieprisene skal ytterligere opp. Fordi: Høye finanskostnader og politiske beslutninger gjør at det bygges mindre, mens befolkningsvekst og aktivitet i regionene fører til større etterspørsel.


Tor O. Sande

Daglig leder i Link Boligutleie


 Link Boligutleie sørger for å gi alle utleiere en høyt verdsatt håndsrekning i boligmarkedet.

GIR GOD HJELP: Link Boligutleie sørger for å gi alle utleiere en høyt verdsatt håndsrekning i boligmarkedet.

La Link Boligutleie gjøre jobben for deg

Selv etter sommeren, som er høysesongen, merker Sande at det er et skrikende behov for utleieboliger. Han står klar for å ta i mot og bistå de som ønsker å leie ut i Stavanger og området rundt.

Det ferske selskapet, men veletablerte selskapet, merker at både privat- og offentlig næringsliv ønsker deres tjenester.

– Vi har løpende dialog med flere aktører som ønsker å leie boliger. Det er et tøft leiemarked, me vi har kapasitet til å forvalte endå flere boliger.

I det hete utleiemarkedet utdyper Tor nytteverdien kundene sitter igjen med av å spille på lag med ham og eiendomsmeglerne Kenneth, Ådne og Anna i Link Boligutleie – allerede fra dag en i utleieprosessen.

– På markedsføringsbiten hjelper vi med å lage annonser, ta bilder til prospektene og gjennomføre visninger. I tillegg ser vi på hvordan vi kan fjerne risikoen for tvister og problemer, tar kredittsjekk, forskutterer husleie ved mislighold og sjekker referanser, forteller Tor.

Link Boligutleie benytter seg også av et todelt utleieregister, som er til stor hjelp for leietaker så vel som utleier. I den sammenheng tar Link Boligutleie kontakt med leietaker innen 24 timer etter registrering.

For utleier effektiviseres utleieprosessen betydelig.

Leietaker legger inn preferanser, dato og budsjett for leieforholdet. Vi bruker denne informasjonen til å finne boliger og linke leietaker sammen med utleier, sier Sande.

Link Boligutleie har etablert seg som en pålitelig aktør i utleiebransjen.

– Linker leietaker og utleier før annonsering

De aktuelle opplysningene er gull verdt for utleier.

Vi blir automatisk foretrukket når vi kan si at vi sitter på leietakere i privat- så vel som bedriftsmarkedet, sier Link Boligutleies daglige leder.

Det har bare gått noen få måneder siden han tok sats for å kunne tilby alle som ønsker å leie ut en bolig et helautomatisk system og de beste medspillerne i landets tredje mest folkerike by.

– Vi gir derfor utleier en god grunn til å velge oss som utleiemegler når vi ofte kan linke en leietaker allerede før vi har annonsert, sier Sande.

 Hvis du trenger hjelp med å leie ut en bolig eller investere i eiendom, kan Link Boligutleie bistå og gi deg råd i riktig retning.

SATSER: Hvis du trenger hjelp med å leie ut en bolig eller investere i eiendom, kan Link Boligutleie bistå og gi deg råd i riktig retning.

Gründeren lar det skinne gjennom at den ferske og konkurransedyktige virksomheten i løpet av kort tid har posisjonert seg som en populær samarbeidspartner.

– Min motivasjon er å gjøre linken mellom utleier og leietaker sømløs. Vi vet hva vi holder på med og utviklingen har gått ufattelig fort, sier den administrerende direktøren.

Storfornøyd kunde

Blant begeistrede kunder er eiendomsinvestoren Kjetil Sunde. Til daglig driver han et investeringsselskap med en stor boligportefølje, som forvaltes av Link Boligutleie.

Sunde forteller at han vektlegger gode og trygge leietakere, som er en blanding av folk fra privat-, bedrift- og kommunesektoren.

– Link Boligutleie gjør mer eller mindre hele jobben for meg. De er første kontaktpunkt på telefon og mail for hva enn leietaker lurer på, sier Sunde.

Kjetil Sunde

Eiendomsinvestor, driver til daglig Kjetil Sunde Eiendom AS.


 Gode leietakere er ferskvare. Link Boligutleie jobber derfor aktivt for å sikre at boliger ikke står tomme.

LØSNINGEN PÅ EFFEKTIV UTLEIE: Gode leietakere er ferskvare. Link Boligutleie jobber derfor aktivt for å sikre at boliger ikke står tomme.

Det er kun når det må påregnes eierkostnader, som ved ødelagte ting og reparasjoner, at han trenger å involveres. Skjønt, den slags utfordringer er det også mulig å få hjelp til å løse kjapt og effektivt.

– Da kan jeg velge å benytte meg av Link Boligutleies nettverk av håndverkstjenester eller fikse det selv. Jeg er ikke så praktisk anlagt, så jeg benytter meg ofte av tjenestene, sier Sunde.

Det profesjonelle samarbeidet gjør at investoren sparer mye tid og unngår et betydelig antall henvendelser fra leietakerne.

– Det som er unikt er at Link Boligutleie klarer å sette seg inn i utleiers posisjon, slik at du som utleier får en god opplevelse og et godt resultat, sier han.

Storfornøyd kunde 2

Mennesker flytter mer på seg enn tidligere på grunn av jobb. Norge, og spesielt Stavanger, har behov for arbeidskraft fra utlandet. Nettopp disse arbeiderne er blitt Relocations nisje: Å finne bolig til byens ferske borgere er ett av bedriftens viktigste bidrag for kundebasen – godt hjulpet av Link Boligutleie.



Cynthia Myrnes

Daglig leder i Relocation AS.

Olje- og gassnæringen har lenge vært Relocations viktigste kundebase. Daglig leder Cynthia Myrnes berømmer godene av å kunne gå til én av Link Boligutleies eiendomsmeglere i jakten på den riktige boligen.

– De leter da opp en bolig til oss via sine kontakter – de går bare ikke ut og hanker inn en tilfeldig en. I samarbeid med utleieren sørger de for å få på plass den riktige leietakeren. Det sparer oss for mye tid, sier Myrnes entusiastisk.

Hun forteller at Relocation-kundene har gitt utelukkende gode tilbakemeldinger.

– Det tette samarbeidet med Link gjør at vi lykkes med å skaffe boliger som ikke er ute på det tøffe markedet. Det gir stor verdi for kundene våre, sier Myrnes.
Read Entire Article