Birgit om kjæresten: - Han er vant til å ta i et tak

2 hours ago 4



Pararoeren Birgit Skarstein bekrefter kjæreste.

Birgit Skarstein la søndag ut kjærestebilde på Instagram. Paret sitter foran Columbia River Gorge i Oregon ifølge VG. Foto: skjermprint fra Instagram
  • Camilla Kilnes

    Camilla Kilnes

Publisert: 06.10.2024 10:29 | Oppdatert: 06.10.2024 10:41

Søndag la den kjente idrettsutøveren ut en hyggelig post til sine 64 000 følgere: «Kommi hjem» står det under bildet av henne og kjæresten.

Det første bildet viser at han kysser henne på panna. På det andre bildet er de mye yngre og har på seg russeklær. VG omtalte Instagram-posten først.

– Vi møttes da vi startet på videregående, fordi vi begge skulle på utveksling til USA, og brukte mye tid sammen i ungdomsårene. Vi har vokst opp i nærheten av hverandre, og har fulgt hverandre lenge, skriver hun i en sms til Adresseavisen.

– Jeg slår et slag for utveksling!

Birgit Skarstein og kjæresten har kjent hverandre lenge. Foto: skjermprint fra Instagram

Hun beskriver drømmemannen på følgende måte:

– Han er en stødig og staut type, grepa og vant til å ta i et tak. Så deler vi verdigrunnlag og har mange av de samme referansene, samtidig som vi utfyller hverandre. Vi har kjent hverandre så lenge og godt at det føles som å komme hjem, skriver hun videre.

Har hus i Verdal

Skarstein ønsker ikke å gå ut med navnet på kjæresten. Hun opplyser at kjæresten har hus i Verdal og dermed reiser de mye mellom Oslo og Trøndelag.

– Eller der jeg befinner meg, siden jeg reiser så mye. Vi får se hva som skjer den dagen jeg legger opp. Foreløpig er det neste året litt uavklart for min del siden vi venter på å finne ut hva som blir landslagsopplegget i roing. Vi tar det som det kommer, sier hun videre.

Birgit Skarstein tok i august sølv i Paralympics i roing. Hun har siden avslutningen i Paris vært på reise i USA, skriver VG. Skarstein hadde tenkt å satse mot VM i Shanghai neste år, men hun har ikke tatt en avgjørelse om veien videre ennå.

– Må ha mer balanse

Under Paralympics ga 35-åring klart uttrykk for at hun ønsker å endre på tilværelsen etter 13 år med tung satsing på idretten.

– Nå skal jeg få meg et liv, sa Skarstein til VG i Frankrike.

Trønderen mener familien har lidd av hennes hektiske kalender.

– De har vært fryktelig tålmodige og rause med meg over mange år. Det er litt tull, men også litt sant at jeg må få meg et liv. Litt mer balanse i livet, på et vis. Så håper jeg at jeg kan jobbe med noe som fortsetter å gi mening for flere og som bidrar til samfunnet, sa hun.

Read Entire Article