Leeds-keeperen etter megatabbe: – I tårer

3 hours ago 5



Illan Meslier har ingen god lørdag.

  • Jostein Overvik, VG

    Jostein Overvik, VG

Publisert: 05.10.2024 08:46

VG Live

Leeds-keeperens megatabbe kostet Leeds fredag to poeng i Championship-oppgjøret mot Sunderland på nest høyeste nivå.

Målvaktens prestasjon var på aller laveste nivå.

Ifølge BBC sier Leeds-manager Daniel Farke at Illan Meslier var «i tårer» etter den grove feilen seks minutter på overtid av overtiden.

– Etter en slik situasjon trenger du ikke snakke med Illan. Han er den tristeste personen i garderoben, beskriver Farke.

Med seier i toppkampen på Stadium of Light kunne Leeds ha gått opp på siden av nettopp Sunderland på toppen i Championship. Det så lenge lyst ut.

Så ble det helt mørkt.

 Illan Meslier hadde vondt etter tabben mens Sunderland-spiss Wilson Isidor frydet seg. De to har en fortid sammen på yngre landslag i Frankrike. Foto: Owen Humphreys / Pa Photos / NTB

Sunderland kjempet desperat for utligning. Et frispark fra keeper Anthony Patterson på egen banehalvdel gikk til et Sunderland-hode. Fra om lag 25 meter flikket Alan Browne ballen mot mål.

En enkel oppgave for keeperen, men Meslier mistet kontrollen på den polende ballen som spratt i gresset foran ham og forsvant inn i mål.

– Jeg snudde meg bort. Jeg var sikker på at gutta ville bli rasende fordi jeg sløste bort muligheten, men så kastet keeperen ballen i mål. Jeg vil ha målet, men han får assist, sa Browne til Sky Sports.

24-årige Illan Meslier ble hentet til Leeds som tenåring. Han har allerede spilt 177 kamper for klubben. På grunn av høyden (198 cm), og utseendet, er franskmannen ofte blitt sammenlignet med Real Madrids sisteskanse Thibaut Courtois.

Read Entire Article