Kylian Mbappé slo tilbake med scoring etter voldtektsanklagene

2 hours ago 5



Den franske superstjernen lot ikke de alvorlige anklagene påvirke prestasjonene på banen mot Celta Vigo.

1 av 4Foto: MIGUEL RIOPA / AFP / NTB

  • Sindre Espe, VG

    Sindre Espe, VG

Publisert: 19.10.2024 22:54

VG Live

Den siste halvannen uken har alt annet enn det sportslige stått i fokus for den Real Madrids nummer ni.

Politiet i Stockholm etterforsker en mistenkt voldtekt etter at Real Madrid-spilleren besøkte den svenske hovedstaden forrige uke. Ifølge svenske medier er Mbappé utpekt som mulig gjerningsmann i saken.

Mot Celta brukte 25-åringen bare 20 minutter på å sette inn et lekkert mål fra omtrent 20 meters hold – hans sjette i ligaen. Kun Barcelonas Robert Lewandowski har flere med ti.

Celta Vigo utlignet etter hvilen ved svenske Williot Swedberg (20).

Luka Modrić ble historisk da han entret banen etter drøye timen spilt. Den lille magikeren fra Kroatia ble da Real Madrids eldste spiller til å spille en offisiell kamp, med sine 39 år og 40 dager. Den ungarske legenden Ferenc PuskásFerenc PuskásSpilte i Real Madrid mellom 1958 og 1966) hadde rekorden.

Tre minutter senere spilte han gjennom en perfekt vektet pasning til Vinicius Jr., som satte 2–1 – det ble også sluttresultatet.

VG Live

Real Madrid ligger på 2.-plass i La Liga med 24 poeng – à poeng med serieleder Barcelona, som har bedre målforskjell og én kamp mindre spilt.

Akkurat nå er Mbappé «begrunnetbegrunnetDet vil si at en lavere grad av mistanke, men at det finnes konkrete omstendigheter som med en viss styrke taler for at personen har begått den handlingen mistanken gjelder. mistenkt» i saken.

For at politiet skal kunne endre Mbappés status til «mistanke på skjellig grunnmistanke på skjellig grunnSkjellig grunn til mistanke i straffeprosessloven innebærer at det må være mer sannsynlig at mistenkte har gjort det som følger av siktelsen enn ikke. Det vil si krav til sannsynlighetsovervekt (mer enn 50 %). Kilde: Norges Domstoler», må det foreligge flere bevis enn det som per dags dato er kjent.

Torsdag avviste Mbappés advokat, Marie-Alix Canu-Bernard, påstandene om at Mbappé har innrømmet seksuell omgang – og sier til AFP at franskmannen ikke har delt sin versjon med offentligheten ennå.

VG har prøvd å komme i kontakt med kvinnens advokat Petra Eklund uten å lykkes.

Read Entire Article