Kona skal ha drept mannen etter utroskap – foreldrene mistenkt for å ha vasket bort sporene

2 hours ago 5



 Cottonwood Heights Police DepartmentMISTENKES DREPT: Matthew Johnson har vært savnet siden 20. september. Foto: Cottonwood Heights Police Department

Men vaskejobben var ikke god nok.

Lørdag 26. oktober kl. 03:47

I slutten av september forsvant Matthew Johnson fra sitt hjem i Utah i USA.

Noen dager senere fikk politiet en ransakingsordre som følge av at de mistenkte hans kone Jennifer Gledhill for å ha drept ham.

Det var Gledhill selv som meldte ektemannen savnet.

– Vår dypeste medfølelse går til de som sto Matthew Johnson nær. Han var ikke bare en far og en sønn, men et medlem av nasjonalgarden i Utah, sier distriktsadvokat Sim Gill i en pressemelding om siktelsen.

Skutt i hodet

Politiet mistenker at kona skøyt mannen i hodet etter en krangel om at hun var utro. Kroppen hans er fortsatt ikke funnet.

Distriktsadvokaten i Salt Lake City forteller at politiet har snakket med et vitne som forteller at Gledhill tilsto å ha drept mannen sin.

– Hun fortalte ham at hun la Johnsons kropp i en container, dro ham ned trappene i hjemmet deres, og puttet kroppen hans i bilen deres, har vitnet forklart ifølge politiet.

Vitnet, som ifølge politiet er elskeren til Gledhill, har videre fortalt at hun fortalte ham at hun knuste ektemannens telefon og kjørte lastebilen hans til en annen del av nabolaget før hun leverte sin egen bil til vask.

Hun skal ifølge politiet ha begravet ektemannen på et ukjent sted.

Gledhill skal ha fortalt alt til vitnet, som var usikker på om hun var seriøs.

– Han sa at han la merke til blåmerker over siktedes kropp, og på spørsmål om hvor de kom fra sa hun at de var fra å flytte ektemannens kropp og vaskingen av huset deres, sier politiet videre ifølge New York Post..

Vasket bort spor

Denne uken tok saken en ny vending, da foreldrene til den drapssiktede kvinnen ble pågrepet.

De er mistenkt for å ha hjulpet datteren med å vaske bort spor og bevis i huset.

Flere vitner observerte foreldrene i huset i mange timer. I avhør har foreldrene forklart at de begge var til stede, men de nekter for å ha hjulpet den drapssiktede. Vitner har derimot sett dem vaske inne i hjemmet, skriver nyhetskanalen ABC4..

Under søket i parets hjem fant politiet en ny madrass i hovedsoverommet og «rødbrune flekker» på veggen og sengestammen.

På en del av teppet nær sengestammen ble det også funnet menneskeblod fra en mann.

Politiet fant også flekker fra blekemiddel på veggen bak sengen og på trappene, skriver nyhetskanalen.

Det ble i tillegg tatt beslag av foreldrenes telefoner, som viste seg å være tilbakestilt like før de ble arrestert.

Read Entire Article