Kjære Maria Mena: Det er synd at du opplever «bærepolitiet» som verstinger

2 weeks ago 8



  • Styret i Nasjonalt Bæretreff 2024

Maria Mena ble portrettert i Aftenposten 27. september. – Det er ikke én ting mammapolitiet lar passere. Bærepolitiet er verst, fortalte hun. Foto: Paal Audestad

Maria Mena gir oss en viktig påminnelse til oss om hvordan – og når – vi gir tilbakemelding.

Publisert: 08.10.2024 19:30

Dette er et debattinnlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du lese hvordan her.

Kjære Maria Mena! Gratulerer som mamma! Og gratulerer med valget om å bære babyen din – det er en fantastisk «lifehacklifehackNoe som gjør hverdagen enklere.» for foreldre!

Å bli foreldre er skikkelig vidunderlig, men helt sikkert også ekstra krevende når nesten 200.000 Instagram-følgere mener å vite best.

Vi synes det er synd at du opplever «bærepolitiet» som verstinger. Det er en viktig påminnelse til oss om hvordan – og når – vi gir tilbakemelding.

I bæremiljøet er vi mange som er lidenskapelig opptatt av bæring generelt og trygg bæring spesielt.

Linda Strøm Kaald, bæreveileder og nestleder i Nasjonalt Bæretreff 2024. Foto: Privat

Da kan vi bli ganske ivrige og pågående hvis vi er i tvil om at babyen er helt trygg. Innimellom glemmer vi kanskje også at det aller, aller viktigste er frie luftveier, og at babyen ikke faller ut – og at det meste annet handler om å optimalisere bæringen.

Vi vil gjerne vise deg hvor fantastisk flott bæremiljøet egentlig er! Derfor ønsker vi å invitere deg til Nasjonalt Bæretreff.

Dette er Norges største møtested for folk som er engasjert i og nysgjerrig på bæring. Her møtes både nybakte førstegangsforeldre og foreldre som har båret i mange, mange år. Her er det masse kjærlighet, engasjement og kompetanse samlet!

Vi har også workshops der kursede bæreveiledere viser vei i en jungel som er i ferd med å gro igjen av produsenter som ikke nødvendigvis er til å stole på.

Vi håper du forstår at engasjementet kommer fra hjertet, med et varmt ønske om at du og familien skal ha det så godt som mulig.

Styret i Nasjonalt Bæretreff 2024:

Kaia Brunvatne, Linda Strøm Kaald, Jennie Capiral, Kathrine Urdshals Holt og Siv Storløkken

Read Entire Article