Kaptein-Haaland nektet å snakke med pressen

2 hours ago 3



(Østerrike - Norge 5–1) Landslagskaptein Erling Braut Haaland spaserte rett forbi pressen etter ydmykelsen mot Østerrike, men like etterpå la han ut en beklagelse på sosiale medier.

Erling Braut Haaland på vei inn i bussen etter tapet for Østerrike. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
  • Bjørn S. Delebekk (foto), VG

Publisert: 13.10.2024 23:54

Saken oppdateres!

De fleste av de norske landslagsguttene stoppet og viet tid til spørsmål om nedturen i pressesonen etter kamp.

Erling Braut Haaland kom etter litt tid ut av garderoben. VGs journalist forsøkte å huke tak Norges mestscorende spiller:

– Erling, stopper du, eller?

Men jærbuen marsjerte lydløst forbi.

Like etter å ha forsvunnet inn i lagbussen la superspissen selv ut et innlegg på Instagram der han beklager etter kampen.

– Sorry alle sammen, dette var altfor dårlig fra min side. I november går vi for seks poeng, skriver han i innlegget.

– Det er synd. Er det en vi ønsker å høre fra etter en voldsom nedtur, så er det kapteinen. Hvordan ble det kommunisert utpå her? Hvordan tenker man etter 3-1-målet? Samler man seg? Hva gjør man? Når man er kaptein så har man fått utdelt en rolle som krever litt ekstra. Da bør man stille opp, sier NRK-ekspert Kristoffer Løkberg til VG.

– Samtidig har jeg stor respekt for at han er i en særstilling når det gjelder oppmerksomhet og forespørsler. At han i hverdagen har et strengt regime rundt seg det forstår jeg, men når man har kapteinsbindet for det norske landslaget så bør han stille opp og si noen ord, sier Løkberg.

Haaland, som for øyeblikket er kaptein i Martin Ødegaards fravær, stilte smørblid opp for intervjuer etter 3–0-seieren mot Slovenia på torsdag.

For første gang siden 2022 - i landslagssammenheng - stilte han også opp på pressekonferanse før samme kamp.

https://@vgno/vgtv-stories?playlistId=08cJqcDDRJLOiv5s9aBM4eZH
Read Entire Article