Kan ha beslaglagt det livsfarlige stoffet

1 month ago 16



TRONDHEIM (TV 2) Politiet i Trondheim har nå beslaglagt det som kan være det livsfarlige stoffet som har ført til en rekke overdoser i dag.

 Frank Lervik / TV 2
BESLAGET: Politiet kan ha beslaglagt veske som kan stamme fra det livsfarlige stoffet Foto: Frank Lervik / TV 2

Publisert 12.09.2024 14:36 Sist oppdatert 5 minutter siden

Innsatsleder Håkon Jørgensen forteller til TV 2 at politiet i ettermiddag overleverte beslaglagt veske til Helse og overdoseteamet i Trondheim.

Dette kan være veske fra partiet med det livsfarlige stoffet. 

 Frank Lervik / TV 2
OPPFORDRER BRUKERNE TIL FORSIKTIGHET: Innsatsleder Håkon Jørgensen i Trondheim har aldri opplevd maken til overdose-tilfeller på så kort tid i Trondheim. Foto: Frank Lervik / TV 2

– Vi fått tak i noe som kan tilhøre partiet med dette stoffet. Helse og overdoseteamet bistår nå med å få dette overlevert til sykehuset for å få det analysert så vi kan finne ut hva dette er, sier Jørgensen.

Aldri sett lignende

Foreløpig er det registrert ni overdosetilfeller bare i løpet av kort tid i dag. Flere har blitt sendt til St. Olavs hospital, men ingen skal være i livsfare.

– Jeg har aldri vært med på så mange overdosetilfeller som det har vært i dag, sier Jørgensen. 

Politiet advarer og oppfordrer brukerne mot å ta i bruk det farlige narkotiske stoffet, å ber brukerne ta sine forholdsregler.

– Oppfordringen fra politiet er at brukerne må være veldig forsiktig uansett hva de får tilbud om. Særlig denne blanke vesken som vi tror er årsaken til dette, for vi vet ikke om dette tilhører dette som skjedde i dag tidlig, eller om det er noe annet, sier Jørgensen til TV 2.

Read Entire Article