Julian Ryerson forlenger kontrakten

2 days ago 6



Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Nordmannen har forlenget kontrakten frem til 2028.

– Det føles ærlig talt fremdeles som det gjorde den første dagen. Jeg er fremdeles stolt og ydmyk over å være en del av denne klubben, og jeg ser frem til å fortsette å spille for Borussia Dortmund. Jeg trives her og nyter hver kamp – spesielt når vi spiller hjemme. Det er derfor jeg er her, og jeg ønsker å beholde denne følelsen så lenge som mulig, sier Ryerson til klubbens hjemmesider.

– Gladnyhet, det. Det er en stabil storklubb med en enorm supporterkultur. Det er den beste løsningen for Borussia Dortmund, Julian og Norge, skriver landslagssjef Ståle Solbakken i en SMS til VG.

– De siste tolv månedene til Julian har gjort at han nok var i en fin posisjon, legger landslagssjefen til.

– Ja, han kunne kanskje gått andre steder hvis han ville?

– Han hadde jo kontrakt, men i takt med at den løper og at han har prestert bra, særlig i Champions League etter jul, så blir jo presset større for å få til en forlengelse. Så to happy parter, sier Solbakken, som har tatt ut Dortmund-spilleren i troppen til de kommende Nations League-kampene mot Slovenia og Østerrike.

26-åringen kom til Dortmund fra Union Berlin i 2023, og har gjort høyrebacken til sin i Dortmunds forsvar siden.

– Julian ble raskt en viktig del av laget vårt. Han har vist en utvikling som kanskje ikke alle forventet etter overgangen hans i fjor vinter, men vi visste fra starten av at hans dynamikk, intensitet og sult etter suksess ville passe perfekt hos Dortmund og våre verdier. Han identifiserer seg fullt ut med klubben og gir oss mange taktiske muligheter på banen. Vi er veldig glade for å kunne binde ham til oss for fire nye år, sier Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl.

Lyngdølen har spilt 62 kamper for gultrøyene i alle turneringer etter overgangen.

Read Entire Article