– Jeg er en gambler

1 hour ago 3



Fotballtreneren Steffen Landro er utestengt for å ha gamblet på eget lag. Han legger seg sånn middels flat for det.

Steffen Landro forteller at han elsker gambling.
  • Nicolay Martell Wold (foto)

Publisert: 05.10.2024 12:24

– Om jeg er flau? Ja, jeg er flau over å være ansiktet utad for noe «alle» har gjort. Jeg burde være for smart til det. På den annen side: Den passer vel imaget mitt, også. At «Poker-Steffen» eller «Vegas-Steffen», eller hva jeg nå blir kalt, blir utestengt for å ha hatt stor tro på egne lag, det får jeg leve med.

– Det kan ha forekommet

Det var i august det ble kjent i BA at Steffen Landro måtte sone en ti måneder lang utestengelse for brudd på gamblingreglene. Det er ulovlig å sette penger på eget lag når man er fotballtrener (eller for øvrig involvert i laget). Fotballforbundet satt på utskrifter som dokumenterte at det var blitt spilt forholdsvis friskt på lagene Landro trente.

Fra spillkontoer i Landros navn.

Det hadde altså skjedd mens han var trener for Nest-Sotra, Ull./Kisa og Sandnes Ulf. Landro erkjenner at det er blitt plassert spill fra hans kontoer. Men ikke at det er han som har plassert dem.

– Du mener du ikke har gjort dette?

– Det som NFF har for hånd, det har jeg ikke spilt på. Jeg spilte ikke over 20 spill på fem kamper, tok bilde av det og sendte det inn til NFF. Det tror jeg alle forstår.

– Nei? Hvem har da spilt på det?

Les hele saken med abonnement

Read Entire Article