– Ingen United-fan vil se ten Hag miste jobben

2 hours ago 3



Manchester United-toppene skal ventelig snakke med Erik ten Hag (54) i landslagspausen.

  • Ole Kristian Strøm, VG

    Ole Kristian Strøm, VG

Publisert: 07.10.2024 08:27

United-legende og TV-ekspert Gary Neville mener at det ikke vil skje noe nå, men «hvis neste landslagspause kommer og Manchester United fortsatt ligger på 13. eller 14. plass i ligaen, tror jeg det vil bli mye press».

– Men klubben tok avgjørelsen om å beholde Ten Hag i sommer, så de vil ikke omgjøre den avgjørelsen i løpet av de første seks eller sju kampene. De må bare håpe at noe skjer i løpet av de neste ukene – kanskje gjennom en omstart, litt tenketid, litt planlegging, sier Neville til Sky Sports.

Etter 0–0 mot Aston Villa søndag står Manchester United med åtte poeng etter de syv første kampene. Det gir 14. plass. Vi må helt tilbake til 1989/1990-sesongen for å finne sist United hadde færre poeng etter like mange kamper.

– De neste ukene er avgjørende for å sørge for at de på en eller annen måte får litt momentum for resten av sesongen, slik at Ten Hag kan beholde jobben sin.

– For ingen United-fan vil se Ten Hag miste jobben heller, det ville bare føles som om vi er på en karusell, og spinner samme vei som vi har gjort de siste 10 til 12 årene.

Gary Neville

TV-ekspert og tidligere Manchester United-kaptein

Ærestribunen i Birmingham var full av Manchester United-topper søndag. Deleier Sir Jim Ratcliffe, INEOS’ sportsdirektør David Brailsford, United-direktør Omar Berrada og sportsdirektør Dan Ashworth var alle på plass.

Ifølge Erik ten Hag snakker han nærmest daglig med ledelsen og regner med at det blir samtaler også i denne landslagspausen.

– Vi snakker alltid sammen. Hver uke, jeg vil si hver dag snakker vi sammen, så jeg forventer at jeg kommer til å snakke med dem nå også, sier nederlenderen ifølge Manchester Evening News.

Read Entire Article