Hattrick på 25 minutter – forbi Haaland

3 hours ago 4

Robert Lewandowski i storform scoret sitt første hattrick i år.

Robert Lewandowski scoret tre mål i den første omgangen mot Deportivo Alaves. Foto: CESAR MANSO / AFP / NTB

Publisert: 06.10.2024 18:11

VG Live

Målene kom mellom det syvende og 32. minutt.

Det er ikke like raskt som for ni år siden. Da scoret Lewandowski fem mål på ni minutter for Bayern München – det siste et saksespark fra 16 meter.

Polakken har nå scoret 12 mål på 11 kamper for Barcelona i år.

Ti av målene har kommet i La Liga. De to siste ble scoret i Champions League.

Det er hyppigere enn Erling Braut Haaland. Jærbuen har elleve mål på ti kamper, ti av dem i Premier League.

Med 3–0 over Deportivo Alaves leder Barcelona La Liga, tre poeng foran Real Madrid.

Haaland og Lewandowski er ikke de eneste i de største ligaene som putter jevnt og trutt.

Harry Kane har før bortekampen mot Eintracht Frankfurt søndag scoret ti mål på åtte kamper for Bayern München. Stillingen ved pause er 2–2, uten at engelskmannen har kommet på scoringslisten. Kampen kan følges her.