- Har ikke sett ham i det hele tatt

2 hours ago 4

(Manchester City – Fulham 3–2, Arsenal - Southampton 3–1) Både City og Arsenal snudde til seier og svarte Liverpool i toppen av tabellen.

Erling Braut Haaland gikk målløs av banen for andre ligakamp på rad. Foto: Darren Staples / AP / NTB

Publisert: 05.10.2024 17:52

Haaland skjøt og skjøt i første omgang, men var aldri spesielt nær å true Bernd Leno i Fulham-buret.

For en sjelden gangs skyld meldte han seg til å ta frispark også, men da endte han opp med å klinke ballen i lagkamerat Bernardo Silva.

Og så var han rett og slett ikke så mye involvert i de farlige områdene.

– De første ti minuttene synes jeg han var frisk, men vi har ikke sett ham i det hele tatt etter det, kommenterte tidligere Tottenham- og Newcastle-angriper Chris Waddle på BBCs radiosending i annen omgang.

For fjerde gang på fire ligakamper hjemme i Manchester, havnet de regjerende mesterne under.

For tredje gang på disse kampene scoret bortelaget først, også, men City har alltid en evne til å slå tilbake.

Raúl Jiménez’ hælflikk mot Andreas Pereira var av det minneverdige slaget, og du kommer til å se det i ulike høydepunktspakker en god stund fremover.

Mateo Kovacic – nå Citys nest mestscorende denne sesongen, bak Haaland – både utlignet og fullbyrdet snuoperasjonen med sine to scoringer.

Utfallet kunne fort vært annerledes avhengig av to spillere: Adama Traoré kom alene gjennom med Ederson ved to anledninger, men begge ganger reddet den brasilianske keeperen mesterlig, Citys matchvinner mellom stengene.

Jérémy Doku senket skuldrene da han økte til 3–1 på lekkert vis, og Muniz’ redusering kom for sent for Fulham. City svarte Liverpool og tar landslagspause i ryggen på Arne Slots menn.

Sander Berge startet på midtbanen og ble byttet av da Fulham lå under i andre omgang.