Haaland bekrefter at han skal bli pappa

3 hours ago 5



Like etter å ha tatt rekorden til Jørgen Juve kommer Erling Braut Haaland med nyheter på hjemmebane.

 Erling Braut Haaland bekrefter at han og kjæresten Isabel Hauseng Johansen skal bli foreldre. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Publisert: 10.10.2024 23:19

Haaland skal bli pappa. Det melder han på egen Instagram.

Like etter at Braut Haaland forlot pressesonen la Erling Braut Haaland ut et innlegg på sosiale medier med ballen under drakten og emojiene av et lite barn og «soon» (snart).

Braut Haaland er sammen med Isabel Haugseng Johansen. Hun er også fra Bryne og de er ungdomskjærester. Haugseng Johansen har spilt i Bryne.

Haugseng Johansen var på plass på Ullevål da Erling Braut Haaland tok scoringsrekorden på landslaget. Hun satt like foran Alfie Haaland og vedsiden av Erling Braut Haalands agent Rafaela Pimenta.

Ståle Solbakken fikk spørsmål om pappa-nyhetene på pressekonferansen etter kamp.

– Det er veldig mye farsroller på dette laget nå, så det er bra for rekrutteringen for norsk fotball. Landslagssjefen om 25 år går en lys fremtid i møte, sier Solbakken.

– Det visste jeg ikke. Det har ikke jeg fått med meg, sier lagkamerat Marcus Holmgren Pedersen

Han fremsto forbauset, men smilte, da han fikk videreformidlet babynyheten Haaland la ut på Instagram.

 Isabel Haugseng Johansen sitter tredje fra venstre på rad to. Til venstre for henne sitter Rafaela Pimenta og CEO i City Football Group Ferran Soriano. Bakerst er Alfie Haaland og Egil Østenstad. Foto: Tore Kristiansen / VG

Saken oppdateres.

Read Entire Article