Glimt-motstander slått av Tottenham med ti mann

1 week ago 12

(Tottenham-Qarabag 3–0) Hodeløst forsvarsspill av Radu-Matei Drăgușin (22) hindret ikke Tottenham fra seier i Europa League.

• Ole Kristian Strøm, VG

Ole Kristian Strøm, VG

Publisert: 26.09.2024 23:28

Som bakerste mann rev rumeneren ned Qarabags brasilianske Juninho etter syv mintter og fikk marsjordre av franske Willy Delajod.

Den samme dommeren pekte på straffemerket i 2. omgang, men Qarabags Toral Bayramov skjøt ballen i tverrliggeren og over mål. Lagkameraten Juninho hadde en ball inne, som ble korrekt annullert for offside.

Senere i høst skal Asjerbajdsjans stolthet til Bodø og spille mot Glimt.

– Jeg tror de skal få det tøft der, sier Viaplay-kommentator Andreas Toft.

Dødelig effektive Tottenham med ti mann i 83 minutter sikret seg seieren etter disse målene:

• 1–0: Brennan Johnson scorer i det 12. minutt etter pasning fra Dominic Solanke, som kjemper til seg ballen fra en Qarabag-forsvarer.
  • 2–0: Pape Matar Sarr dobler rett etter pause.
  • 3–0: Dominic Solanke scorer etter retur fra Qarabag-keeperen.

– Tottenham har vært uhyre effektive, fastslår Viaplay-kommentator Toft.

London-laget spilte på seg mange brudd, men Qarabag var alt annet enn farlig og klarte ikke å få ballen bak Guglielmo Vicario i Spurs-buret.

Tottenham møter Ferencváros og Alkmaar i sine to neste kamper, mens Qarabag har hjemmekamper mot Malmö FF og Ajax før de skal til Bodøs kunstgress den 7. november.

PS: Kampen ble utsatt til kl. 21.35 torsdag kveld fordi Qarabag ble sittende fast i London-trafikken.