Glem blodige nakenkonserter – på sitt beste er Witch Club Satan et vilt spennende metalband

1 month ago 30



Glem blodige nakenkonserter og Pantera-kansellering. På sitt beste viser Witch Club Satans debutplate et vilt spennende metalband.

Witch Club Satan debuterer 8. mars. Victoria Røising, Johanna Holt Kleive og Nikoline Spjelkavik har gått fra kunstperformance til black metal-album. Foto: Stian Andersen/Lost And Found Productions

Publisert: 07.03.2024 11:34

Trioen Witch Club Satan har trykket på mange knapper for å få oppmerksomhet. De ville kansellere Pantera fra plakaten på Tons of Rock. Media kastet seg over saken. En blodig nakenkonsert på Øya fikk NME til å erklære dem NSFWNSFWForkortelse for «not safe for work». Ofte brukt om seksuelt eksplisitt innhold.: ikke trygt å sjekke på Youtube på jobb.

Sceneoppsettingen «Bloodmother», en forestilling om fødsel, abort og blodige laken, fikk høylytt premiere på festivalen Høstsabbat. I et black metal-miljø mer opptatt av konvensjoner enn hva de fleste involverte vil innrømme, har WCS ristet på buret. De er aktivister og feminister. Trioen driver med performancekunst. Er de egentlig et bra band?

Les hele saken med abonnement

Read Entire Article