Fredag 6.september: Dette har skjedd i natt

1 month ago 15



fredag 6. september kl. 06:07
 JESSICA MCGOWAN / AFP / NTB Foto: JESSICA MCGOWAN / AFP / NTB
  • Under et forum i Vladivostok uttrykte Vladimir Putin støtte til Kamala Harris og kommenterte hennes smittende latter. Det kan skape splittelse og forvirring i USA, ifølge ekspert Jakub M. Godzimirski. . Les mer om Putins uttalelser her.
  • Faren til en 14-åring som skjøt og drepte fire personer ved Apalachee videregående skole i Georgia onsdag, er pågrepet og siktet for uaktsomt drap og barnemishandling. Han kjøpte våpenet som ble brukt i skytingen som en julegave til sønnen.
  • Narve Gilje Nordås, som fortsatt trener under Gjert Ingebrigtsen til tross for anklager mot sistnevnte om mishandling, vil ta stilling til sitt fremtidige samarbeid med treneren etter rettssaken. Gjert Ingebrigtsen har benektet alle anklager.
  • Atlanta-rapperen Rich Homie Quan er død i en alder av 34 år. Han ble kjent for låter som "Type of Way" og "Lifestyle". Dødsårsaken er ennå ikke kjent.
  • En motorsyklist i Troms filmet seg selv mens han råkjørte , før han mistet telefonen. Den ble funnet av politiet, som også så videoen av råkjøringen. Føreren er anmeldt for råkjøring og kjøring i alkoholpåvirket tilstand, og førerkortet er beslaglagt.
  • På grunn av en feil på en kjøreledning er togtrafikken mellom Bryn og Lørenskog på Hovedbanen stengt, og Vy advarer om forsinkelser og innstillinger. Bane Nor jobber med saken og vil gi en oppdatering fredag morgen.

Relaterte emner

Read Entire Article