Sigvaldi Gudjonsson og Kolstad reiser hjem fra Frankrike uten poeng og med stygge sifre i målprotokollen etter torsdagens gruppespillkamp i Champions League.  (Arkivfoto) Foto: Beate Oma Dahle / NTB
  • Anne-Marit Dahl

Anne-Marit Dahl

Publisert: 10.10.2024 22:18

Nantes - Kolstad 44–27 (26–11), Champions League, gruppespill

Både Nantes og Kolstad sto med én seier på tre kamper før torsdagens oppgjør i Frankrike.

Uten Torbjørn Bergerud og Sander Sagosen, som begge er skadet, sto Kolstad overfor en tøff oppgave i en arena som Kolstad-trener Christian Berge på forhånd beskrev som en av Europas tøffeste.

Og tøft ble det.

Nantes var effektive og spilte med høyt tempo fra avkast. De fant rom i Kolstads forsvar i nesten hvert eneste etablerte angrep, samtidig som de utnyttet Kolstads tekniske feil og skuddbom og viste sin kontringsstyrke.

Nantes ledet 26–11 til pause. Adrian Aalberg og Sigvaldi Gudjonsson ble toppscorere for Kolstad med tre mål hver i den første omgangen.

I andreomgangen scoret Aalberg fem mål til, men hans Kolstad var aldri i nærheten av å skape spenning i kampen.

Vertene lekte seg med Kolstad som ble sendt hjem med det største tapet i sin Champions League-historie. I fjor tapte de med elleve mål mot Zagreb på det meste.

Den kampen endte 31–20.