Farevarsel for vindkast i Nordland

1 month ago 15

24. august 2024 kl. 14:54

Glimt leder 6-0 mot Sarpsborg

Kampen mot Sarpsborg 08 blir på mange måter opplading til klubbens viktigste kamp denne sesongen. Onsdag venter Røde Stjerne i Beograd, men først skal Glimt prøve å beholde luken på fem poeng i Eliteserien.

Hjemmelaget starter slik:

Mikkelsen, Helmersen, Sørli

Saltnes, Berg, Brunstad Fet

Bjørkan, Gundersen, Bjørtuft, Sjøvold

Haikin.

Etter 18 spilleminutter kom første scoring. Glimts egen Jostein Gundersen går etter ballen med hodet først, etter et strålende slått hjørnespark fra lagkamerat Sondre Sørli.

Sarpsborg 08 hadde flere brukbare muligheter i etterkant av første mål, men ingenting som ga uttelling.

Inne i 23. minutt kommer første spillerbytte – bortelagets Peter Reinhardsen må inn for Eirik Wichne som må gi seg med skade.

Ti minutter før pause øker hjemmelaget til 2-0. Andreas Helmersen klinker ballen elegant i østlendingenes mål.

71 minutter inn i oppgjøret sikrer Ulrik Saltnes 3-0 til Glimt. To minutter senere øker Jens Petter Hauge til 4-0 for hjemmelaget.

Kasper Høgh hiver seg med på målfesten. Dansken stanger Philip Zinckernagels innlegg i nettmaskene og sikrer hjemmelagets femte mål.

Høgh gir seg ikke med et mål, og legger like gjerne et mål til i nettet like etter.