F1-kvalifisering: Norris foran Verstappen – katastrofe for Hamilton

5 hours ago 8



Max Verstappen var raskest i de to første kvalifiseringsomgangene til søndagens Formel 1-løp i Austin, men måtte til slutt se seg slått av Lando Norris.

Nick Didlick / AP / NTB

De to fremste i VM-sammendraget, Lando Norris (til venstre) og Max Verstappen, i samtale etter lørdagens sprintløp.

Britiske Norris, som øyner håp om å slå nederlandske Verstappen i VM-sammendraget, ble klokket inn til 1.32.330 i den tredje kvalifiseringsomgangen. Det var 31 tusendeler foran den regjerende verdensmesteren.

I tredje startspor i søndagens løp på Circuit of the Americas i Texas finner vi spanske Carlos Sainz, med monegaskeren Charles Leclerc og australske Oscar Piastri som henholdsvis nummer fire og fem.

Den sjudobbelte verdensmesteren Lewis Hamilton har hatt en ujevn sesong. I lørdagens kvalifisering hadde han absolutt ikke dagen. I første kvalifiseringsrunde hadde han nest dårligste tid – 1.34.152. Dermed var han ikke i nærheten av å få kjøre andre kvalifiseringsomgang, og han stiller i 19. startspor i hovedløpet.

I lørdagens sprintløp fikk Max Verstappen en etterlengtet seier, etter ikke ha å stått på toppen av pallen siden juni. Seieren gjør at Verstappen har en 54 poengs luke til Norris.

Read Entire Article