Enorm Sørloth-frustrasjon etter sjansesløseri

3 weeks ago 21

(Atlético Madrid – Valencia 2–0, kampen pågår) Så frustrert ble Alexander Sørloth etter å ha bommet på to enorme sjanser mot tabelljumboen søndag kveld. Så ble han tatt av etter en times spill.

Alexander Sørloth reagerte slik etter å ha misset Foto: J.J. GUILLEN / EPA / NTB
  • Mikal Emil Aaserud, VG

Mikal Emil Aaserud, VG

Publisert: 15.09.2024 22:27

For kampen mot Valencia kunne vært en ypperlig anledning til å øke målsnittet etter å ha gått målløs av banen siden han scoret i serieåpningen.

Men for Sørloth – som fikk sjansen igjen fra start – ble det ingen opptur.

Selv om det ikke sto på mulighetene.

Spesielt etter 19 minutter misset Sørloth noen eventyrlige sjanser.

• Han gjorde riktignok mye av jobben selv da han var våken på et svakt tilbakespill, parkerte midtstopper César Tárrega, befant seg plutselig alene med keeper, bare for å se at skuddet ble stoppet av en imponerende benparade.
  • Men det var ikke over der. Bare sekunder senere ble han servert perfekt på ti meters hold. Sørloth bommet imidlertid fullstendig på ballen og upresset skjøt han langt utenfor.

Slik bildet øverst i saken viser, kunne han knapt tro det selv, tok armene til hodet og slo hardt ned mot gresset.

Mellom Alexander Sørloth og Valencia-midtstopper César Tárrega underveis i søndagens kamp. Foto: Violeta Santos Moura / Reuters / NTB

Men da Sørloth bommet, tok andre ansvar.

For seks minutter før pause fikk hjemmelaget sin fortjente ledelse. Sørloth hadde en liten finger med i spillet.

Trønderen satte i gang kontringen som senere ledet til at eks Chelsea-spiller Conor Gallagher var iskald alene med keeper Giorgi Mamardashvili.

En som virkelig har fått det til i Atlético Madrids angrepsrekke så langt i sesongen er Antoine Griezmann.

Den franske stjernespilleren står fra før av bokført med tre målgivende på fire kamper.

Søndag kveld var han litt heldig, men også årvåken og på hugget da han ekspederte en ball rett i mål inne i Valencias 16-meter.

Etter bare 60 minutter spilt hadde Sørloth også gjort sitt og ble byttet ut for Julián Álvarez.