Dømt for drap på kjæresten – forlot ham i koffert

4 hours ago 6



 Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTBDØMT: Sarah Boone i retten 25. oktober. Foto: Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTB

Juryen mener Sarah Boone (47) nektet å åpne kofferten da kjæresten ba om hjelp.

Søndag 27. oktober kl. 02:38

Jorge Torres Jr. (42) ble funnet død i parets hjem i Winter Park i Florida i februar 2020.

Han lå i en blå koffert.

Påtalemyndigheten mener han ble drept av kjæresten Sarah Boone, som skal ha nektet å åpne kofferten da han ba om hjelp. Forsvarerne har argumentert med at Boone levde i et voldelig forhold, skriver CNN.

Selv har Sarah Boone forklart at dødsfallet skyldtes en tragisk spøk. Hun har forklart at de lekte gjemsel mens de var fulle, og at hun skal ha syns det var morsomt da han la seg i en koffert istedenfor i sengen da de skulle legge seg.

 Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTBVIKTIG BEVIS: Det var i denne kofferten Jorge Torres Jr. ble funnet død i februar 2020. Foto: Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTB

– Jeg tenkte «vi kommer åpenbart ikke til å få noe søvn den neste tiden», så jeg gikk bort til ham, og han prøvde å gjøre seg selv flat sånn at jeg ikke ville skjønne at han var der, sa hun i retten ifølge NBC.

– Jeg lukket igjen glidelåsen, vi syns det var morsomt og vi spøkte med at han var liten nok til å få plass inne i kofferten.

– Tryglet om å bli sluppet fri

Boone skal så ha funnet ut at hun ville ta opp det hun omtaler som voldelig oppførsel fra kjæresten mens han lå i kofferten.

Hun tok opptak av denne samtalen med mobiltelefonen sin.

– Bevis som ble presentert under rettssaken inkluderte videoklipp fra Boones telefon der man kan høre Torres trygle om å bli sluppet fri mens Boones lo og avviste ham flere ganger, sier påtalemyndigheten i en uttalelse.

 Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTBSarah Boone og forsvareren James Owens retten 17. oktober. Foto: Ricardo Ramirez Buxeda / AP / NTB

CNN har gjengitt deler av dialogen:

– Jeg får ikke puste, sier Torres.

– Det er det som skjer. Det er sånn jeg føler det når du er utro mot meg, svarer Boone.

– Skremte meg

I retten forklarte Boone at hun opplevde kjæresten som truende, og at hun ble redd for at han skulle komme seg ut. Da han klarte å få en hånd ut av glidelåsen, skal hun ha slått den med et balltre til han trakk den tilbake inn i kofferten, har hun forklart.

– Tingene han sa skremte meg, han kalte meg skjellsord og han truet meg. Det ble voldsomt veldig raskt.

Mens kjæresten lå i kofferten, skal Boone så ha gått for å slappe av litt. Hun skal ha sovnet, og da hun våknet skjønte hun at han fortsatt lå der hun forlot ham. Da hun åpnet glidelåsen, fant hun ham livløs.

– Et fryktelig drap

Juryen var imidlertid uenige i Boones beskrivelse av situasjonen.

De mener hun ikke var i direkte fare da hun nektet å slippe kjæresten ut av kofferten, og at forklaringen hennes om at hun trodde kjæreste kunne åpne kofferten fra innsiden ikke kan stemme.

Fredag ble hun funnet skyldig i drap i retten i Orange County i Florida.

– Dette er et fryktelig drap. Ingen skal kunne behøve å lide seg gjennom dette for så å dø alene mens de trygler for livet sitt inne i en koffert, sier statsadvokat Andrew Bain til Fox35.

– Hun er sjokkert. Vi er selvsagt veldig skuffet. Vi gjorde vårt beste på den tiden vi hadde til å forberede oss, sier Boones forsvarer James Owens til Fox35.

Straffeutmålingen i saken er ventet tidlig i desember.

Read Entire Article