«Dette fortjener en annen holding selv i moderne tid!»

3 hours ago 3



Etter som i livets gang står det å velge! Blant utfordringer og dette med valg til den spenning og mening. Men blant alt dette står ikke minst tilgangen til det kristne budskap åpent i det offentlige rom - til å velge. I motsetning til dette, denne muligheten, er det slik at vi blir misforstått. Det er helt klart at dette er rystende. Samfunnet vakler når rett blir snudd til å være feil, og når galt blir til rett!

Naturligvis foreligger den plikt å følge opp anbefalte ting som vår ledende kulturarv står for. Og det vises til det fatale som skjedde i 2012 av politisk overstyre, at den paragraf som omhandler Jesus, ble satt til å være uviktig å ha med i samfunnslære og i skoler. Så hva som har skjedd i tider etter dette, det er vel ingen i tvil om.

Selvsagt fremstår dette vedtaket grusomt og uakseptabelt og dette fortjener en annen holding selv i moderne tid!

Dette fortjener en annen holding selv i moderne tid!

Den videre rekruttering av nye troende skal ikke hindres av mangelfull opplæring av dette godet som fører til «mål» og som er beregnet for alle mennesker.

Ja, selv de med annet syn/ legning, som ellers er greie og omgjengelige, men som har en fremførende holding og som bruker Bibelens hovedord KJÆRLIGHET!

Det har blitt lært på skole og søndagsskole at alle er skapt til fungerende livslover , og med skaperens øvrige plan for mennesker. Men etter som denne begivenheten blir tuklet med til noe annerledes , så ser man konsekvensen og følgene av det.

Det er slik blant trostvilende personer at de heller ikke er fornøyd med den villfarelse av ledelse, og at disse også ønsker å få tilbakeført den ledende troslære i sin helhet!

Klart kan mye forandres etter nytt valg og nye ledere. Det kan bli forandring på de feil som er begått, som igjen kan føre til nasjonens trygghet og vel.

Vi må også slutte med å øse ut av landets midler slik situasjonen er nå. Mange av våre egne lider på grunn av dette!

Vennlig hilsen

Arne Bjørnestad

Read Entire Article