Denne smartringen inspirerer til bedre helse og velvære

4 days ago 22



Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Kortversjonen

Inspiring er en ny norsk smartring som henter vital informasjon om kroppen din. Ved hjelp av AI gir Inspiring brukeren inngående kunnskap om egen helse og kan bidra til en sunnere hverdag og bedre livskvalitet.

Smartringen er utviklet for å gi brukeren nøyaktig helseinformasjon direkte fra fingeren. Den bæres som en helt vanlig ring, men er utstyrt med sensorer som gir deg tilbakemeldinger på fysisk aktivitet, hvile og søvn igjennom hele døgnet. Helsedataene sendes direkte til en app som samler, evaluerer og presenterer informasjonen.

Nyheten Inspiring er utviklet av det norske selskapet Euron Venture Group og lanseres i Norge den 29. oktober.

Kenneth Sanders medgründer og COO, og daglig leder i Euron Venture Group AS, Waqas Malik.

Kenneth Sanders medgründer og COO, og daglig leder i Euron Venture Group AS, Waqas Malik.

Motiverer til en sunnere livsstil

Hensikten med Inspiring er å motivere til en sunn og balansert livsstil med mindre stress, forklarer daglig leder i Euron Venture Group AS, Waqas Malik.

– Inspiring er både et smykke og et verktøy som ved hjelp av AI kan hjelpe med å tilrettelegge hverdagen bedre både hva gjelder jobb, fritid og trening. Ringen skal sikre bedre oversikt over egen helse, som igjen kan inspirere til en sunnere livsstil og en bedre livskvalitet, sier Malik.

Inspiring gir deg nyttig data om kroppen når du trener, så vel som når du sover eller jobber.

Inspiring gir deg nyttig data om kroppen når du trener, så vel som når du sover eller jobber.

Kartlegger fysisk og mental tilstand

I likhet med en smartklokke gir Inspiring kontinuerlig overvåking av fysisk aktivitet og energiforbruk og kan derfor bidra til å optimalisere treningsrutiner. Smartringen viser også helsedata i sanntid som kan fortelle mer om brukerens fysiske og mentale tilstand.

– Inspiring kan blant annet måle kroppens respons på stress og søvnkvalitet. Gjennom smartringen får du detaljert informasjon om egen søvn, noe som kan fortelle deg hvor klar kroppen er til nye utfordringer som fysisk aktivitet eller dyp konsentrasjon, sier Waqas Malik.

Nettopp søvnanalysen er en av Inspirings viktigste funksjoner. Søvn- og readinessanalyse forteller brukeren om kroppen får nok hvile, noe som er avgjørende for å sikre mer overskudd i hverdagen.

Høyteknologisk og stilig. Inspiring er et nyttig smykke.

Høyteknologisk og stilig. Inspiring er et nyttig smykke.

Global trend

Inspiring produseres i et ikke-metallisk materiale og leveres i fargene Lunaris silver, Solara gold, Rosium gold og Eclipse grey. Den ladbare ringen kommer i flere størrelser og har en beregnet batteritid på opp til sju dager. Ringen er vanntett ned til 100 meter, som betyr at den kan benyttes både i dusjen, i svømmebassenget og under dykking.

– Som såkalt wearable er smartringer allerede etablert over store deler av Asia og USA og er blitt et motefenomen i flere land. Vi ser et stort potensial for smartringen i Norden og gleder oss til å tilby et norskutviklet smykke som kan bedre livskvaliteten for mange, avslutter Malik.

Inspiring er tilgjengelig i fargene Lunaris silver, Solara gold, Rosium gold og Eclipse grey.

Inspiring er tilgjengelig i fargene Lunaris silver, Solara gold, Rosium gold og Eclipse grey.

Read Entire Article