City-ekspert om Bobb-skaden: – Forferdelig timing

1 month ago 17



Alt lå til rette for Oscar Bobbs store gjennombrudd i Manchester City. Nå tyder alt på at han er ute i flere måneder.

 Oscar Bobb skal ha pådratt seg en skade på trening. Foto: Andrew Couldridge / Reuters / NTB
  • Steffen Stenersen, VG

    Steffen Stenersen, VG

Publisert: 15.08.2024 11:01

Les også

Tabelltipset til Lars Tjærnås: Slik ender Premier League

– Det virker som en forferdelig, forferdelig timing. En alvorlig skade på enhver City-spiller vil alltid være dårlig nytt, men om det spillere som Dias, Stones, De Bruyne eller Haaland, så vet alle at de har en plass i laget og kommer til å være der også etter skaden, sier Sam Lee til VG.

Han er Manchester City-reporter for The Athletic, og har latt seg imponere av Oscar Bobb i oppkjøringen.

Onsdag kveld kom det dog dårlige nyheter. Oscar Bobb skal ha pådratt seg en skade på trening. En skade som ser ut til å holde ham ute en god stund, noe også landslagssjef Ståle Solbakken bekreftet.

Manchester City har ennå ikke uttalt seg om noe rundt skaden.

Sam Lee mener situasjonen er trist for 21-åringen, som nå var i ferd med å virkelig slå seg inn i Guardiolas førsteellever.

– Det hjerteskjærende for Bobb er at dette var hans store sjanse. Alle vet at han hadde noen gode involveringer i fjor. Men etter en god pre season og en god kamp mot Manchester United i helgen, så virket det som Bobb hadde en fordel på vei inn i sesongstarten. Vi vet at han er en fantastisk spiller. Så derfor er det ekstra trist, sier den anerkjente journalisten.

Ifølge BBC oppsto ikke skaden i en duell, men da Bobb var i ferd med å vende.

Lee sier de aller første ryktene snakket om en langt mer alvorlig skade på Bobb, men at det viser seg ikke å stemme ifølge journalisten.

– Antagelig virker det å være snakk om rundt tre måneder, så det er ikke forferdelig og så ille som man først kunne forventet. Men det er selvfølgelig et tungt slag for ham. Han hadde antagelig startet mot Chelsea til helgen og hadde han spilt som i oppkjøringen så hadde han startet jevnt med kamper denne sesongen og antagelig vært en konkurrent til årets unge spiller, sier Lee.

Sam Lee

Manchester City-korrespondent for The Athletic.

Samtidig mener han det fortsatt er grunn til å tro at Bobb får sitt gjennombrudd i City denne sesongen.

– Hvis han er tilbake før jul har han fortsatt en mulighet. Det vil kanskje bare være litt vanskeligere med Savinho som har kommet litt mer inn i det og Foden som kanskje er flyttet tilbake til høyrekanten. Det er uheldig, men forhåpentligvis ikke veldig alvorlig, sier Lee.

Jill Scott, tidligere City-spiller og en fast deltager i podkasten Stick to Football, mente før skaden at Bobb kunne være en kandidat til årets spiller i England om han fortsatte som i oppkjøringen.

Ifølge Fabrizio Romano ønsker City nå å sjekke ut overgangsmarkedet etter skaden til Bobb, samt salget av Julian Alvarez til Atletico.

Read Entire Article