Chelsea-helten: «Alt med dette stedet er dritt»

1 month ago 18



(Wolverhampton – Chelsea 2–6) Nordmannen introduserte seg på best mulig vis foran hjemmefansen. Det var imidlertid Noni Madueke som stjal showet.

 Chelseas Noni Madueke feirer ett av sine tre mål. I bakgrunnen er blant andre Cole Palmer, som hadde målgivende på alle tre. Foto: Joe Giddens / Pa Photos / NTB
  • Jens Friberg, VG

    Jens Friberg, VG

Publisert: 25.08.2024 17:03 | Oppdatert: 25.08.2024 17:20

Jørgen Strand Larsens første PL-scoring først:

Han kastet seg inn og styrte inn ballen på hel volley etter et frispark sent i første omgang. Scoringen utlignet til 2–2 – og det på det perfekt tidspunkt.

Det er Jørgen Strand Larsens første Premier League-scoring allerede i kamp nummer to. Og hans første møte hjemmefansen på stemningsfulle Molineux.

Se scoringen:

Og det var en herlig underholdende kamp på Molineux her i Wolverhampton – av flere årsaker.

Chelsea-spiller Noni Madueke skrev på Instagram før kampen at «Alt med dette stedet er dritt» og la til lokasjon Wolverhampton.

Selv om han unnskyldte seg med at han hadde lagt det ut på feil bruker, virket ikke det spesielt formidlende i Wolves-fansens øyne.

Noni Madueke får neppe jobb på Vest-Londons ambassade til Wolverhampton med det første. Foto: @nonzinoo10 på Instagram Stories

Dermed ble han belønnet med gjennomgående pipekonsert og britiske kraftuttrykk som ikke egner seg på trykk.

Det førte igjen til at både Madueke og Nicolas Jackson hisset på seg både hjemmefansen og hjemmelaget etter sin 1–0-scoring.

Da Matheus Cunha utlignet, løp han rett bort til Jackson for å gestikulere. Det skapte ny håndgemeng.

YOU WHAT, MATE? Matheus Cunha hisser på seg Chelsea-spillerne etter å ha scoret 1–1-målet. Foto: Molly Darlington / Reuters / NTB

I andre omgang, etter Strand Larsens 2–2-scoring, var det imidlertid Noni Madueke som backet opp sin provoserende melding med – for Wolves-fansen – enda mer provoserende mål.

Tre ganger på et kvarter scoret han ute til høyre etter pasning fra Cole Palmer.

Etter hans første mål, forsøkte fansen å bue. Så, på mål to og tre, kom resignasjonen.

Madueke lo sist og ble den store helten for Chelsea. João Félix gjorde vondt verre med scoring i sin andre Chelsea-debut.

Det ble til slutt en trist affære for Wolverhampton, men Jørgen Strand Larsen er i det minste i gang.

Read Entire Article