Bryter med agenten

1 month ago 18



Jim Solbakken er ikke lenger Ole Sæters agent.

Ole Sæter har avsluttet samarbeidet med fotballagent Jim Solbakken. Foto: Kim Nygård
  • Aksel Murvold

    Aksel Murvold

Publisert: 10.09.2024 15:11

Det bekrefter Solbakken selv overfor Nettavisen.

Da Sæter i oktober 2022 inngikk et samarbeid med Solbakken, kom det reaksjoner spesielt i sosiale i medier. I all hovedsak fra fans, som er skeptiske til koblingen mellom Sæter og nettopp Solbakken.

– Det vil alltid være misnøye med valg man tar. Så har det vært litt ekstra nå. Men jeg føler fortsatt at dette valget er rett. Jeg står støtt i det valget, sa Sæter om reaksjonene som kom den gang.

Jim Solbakken sammen med Rosenborgs daglige leder Tore Berdal. Her fra et besøk på RBK-trening i 2023. Foto: Christine Schefte

Men nå er altså samarbeidet over.

– Det stemmer. Vi skilles som verdens beste venner sammen hvor vi i Player Solution har hjulpet Ole med en kontraktsforlengelse han og RBK veldig gjerne ville gjøre. Ettersom en to års avtale utløper nå, så er dette riktig for begge parter, sier Jim Solbakken til Nettavisen.

Og forteller videre:

– Det var tidlig i samarbeidet utenlandske tilbud til Ole men hvor Rosenborg ikke ønsket å selge, mens det de siste to sesongene har vært dalende interesse for spilleren i samsvar med mindre spilletid som henger sammen med mange og lange skadeperioder.

Read Entire Article