Bruno Fernandes tar selvkritikk: – Må leve opp til forventningene

2 hours ago 5



Manchester United er inne i sin verste start på sesongen på 30 år. Nå tar klubbens kaptein Bruno Fernandes (30) selvkritikk.

 Bruno Fernandes har levert stabilt med målpoeng for Manchester United, men nå er det 6 måneder siden forrige United-scoring for portugiseren. Foto: Peter Cziborra / Reuters / NTB
  • Andreas Hopen, VG

    Andreas Hopen, VG

Publisert: 11.10.2024 17:26

Klubben ligger på 14. plass i Premier League og står med to poeng i Europa League. Ryktene rundt manager Erik ten Hag sin fremtid har gått som varmt hvetebrød i England. En av klubbens største stjerner, Bruno Fernandes vedgår at leveransen ikke har vært god nok.

– For klubben ønsker jeg å forbedre ting så fort jeg kommer tilbake, og sørge for at vi scorer flere mål, sa Bruno Fernandes til portugisisk presse ifølge Sky Sports.

Manchester United har gått tre kamper i Premier League uten nettkjenning, og har scoret fattige fem mål på syv kamper.

– Jeg må ta ansvar for det selv. Jeg er en midtbanespiller som har scoret mye mål de siste årene. Jeg har alltid vært på et høyt nivå når det kommer til målproduksjon, og jeg må leve opp til de forventningene, mener Fernandes.

Portugiseren har gått 15 strake Manchester United-kamper uten scoring. Den forrige scoringen kom mot Sheffield United i slutten av april.

Jeg har ikke scoret for klubben enda (denne sesongen), og jeg håper at jeg, så fort jeg kommer tilbake til klubb, kan åpne målkontoen og få klubben tilbake på vinnersporet, fortsetter 30-åringen.

Fernandes er på tur med det portugisiske landslaget som skal møte Polen i Nations League lørdag. Landslagspausen har ikke gitt gode nyheter til Manchester United-supporterne så langt. Harry Maguire bekreftet tidligere denne uken at han er skadet i «noen uker» på grunn av en skade han pådro seg mot Aston Villa.

Torsdag kom beskjeden om at Noussair Mazraoui også må belage seg på noen uker på sidelinjen etter at han denne uken gjennomførte en hjerteoperasjon.

Kobbie Mainoo, Amad Diallo og Alejandro Garnacho meldte også frafall til sine respektive landslag. Fra før er Luke Shaw, Tyler Malacia og Lenny Yoro ute med langtidsskade.

Read Entire Article