Brudefølget på vei til Geiranger – prins Sverre Magnus kom med kjæresten

1 month ago 16



– Det var en veldig koselig fest, kommenterte kronprinsessen.

Nå går brudeferden til Geiranger. Foto: Marte Gundersen

Publisert: 30.08.2024 13:48 | Oppdatert: 30.08.2024 14:14

Forventningsfulle bryllupsgjester satte kursen mot Geiranger fredag. Blant de aller siste som gikk om bord i de to hurtigbåtene på kaia i Ålesund, var prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett og kronprinsparet.

– Vi gleder oss til båtturen, var kommentaren som gikk igjen fra gjestene.

Gjestene så opplagte ut etter bli-kjent-festen på Hotel 1904 kvelden før og spaserte den korte veien fra hotellet og ned til kaien i Ålesund. Aftenposten møtte kronprinsparet på et gatehjørne tidlig fredag morgen. På spørsmål om hvordan festen hadde vært, svarte en smilende kronprinsesse Mette-Marit.

– Det var en veldig koselig fest.

Prins Sverre Magnus gikk hånd i hånd med kjæresten Amalie Gievær MacLeod. På Instagram-kontoen hennes er hun avbildet flere ganger med prins Sverre Magnus. Foto: Heiko Junge / NTB

Prinsesse Astrid og Jan Thomas

Da kronprinsfamilien stilte seg opp foran fotografene på kaia, poserte prinsen sammen med Amalie Gievær MacLeod. Alle fem smilte og syntes å være i godt humør.

Prinsesse Astrid, artist Rein Alexander, og kjendisstylist Jan Thomas er blant dem som ankom Skateflukaia i Ålesund sentrum fredag ettermiddag.

Gjestene reiser med to båter fra Ålesund og til Geiranger. Brudeparet ønsker å vise frem norsk natur for gjestene.

– Det er perfekt å ta sjøveien. De gleder seg til å vise frem den flotte naturen Norge har å by på, sier presse- og kommunikasjonsansvarlig for bryllupet, Simon Eriksen Valvik, til NTB.

Ifølge bryllupsprogrammet VG har delt, skal det serveres lett lunsj på båtene med utsikt til «majestetiske fjell og fossefall».

Turen inn til Geiranger er ventet å ta tre timer.

1 av 6Foto: Heiko Junge / NTB

Read Entire Article