Astrid Uhrenholdt Jacobsen fant kjærligheten på Tinder

2 weeks ago 7



Tidligere skistjerne Astrid Uhrenholdt Jacobsen (37) forteller om hvordan hun traff kjæresten Ingeborg Djupnes (35).

Astrid Uhrenholdt Jacobsen traff kjæresten takket være sosiale medier. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
  • Helene Husvik, VG

    Helene Husvik, VG

Publisert: 25.09.2024 14:06

Det ferske foreldreparet åpner opp i i NRK-podkasten «Hvordan møttes dere».

Det var en direkte kommentar fra Astrid Uhrenholdt Jacobsens far som fikk henne til å laste ned Tinder. «Har du gitt opp helt, eller?», spurte han under en søndagsmiddag.

– Jeg tenkte sånn at «shit, kanskje jeg egentlig har gitt opp litt», og det er liksom stusslig, forteller Uhrenholdt Jacobsen.

Ingeborg Djupnes oppdaget Uhrenholdt Jacobsens profil en søndag kveld i mars 2023. Hun sendte en melding på Instagram og spurte om den tidligere skistjernen ville ta en kaffe.

– Jeg tenkte jo umiddelbart at det var falsk profil, sier Djupnes.

Men det var den ikke. De møttes på togstasjonen på Lillehammer noen uker senere, og endte opp med å prate i flere timer hjemme hos Uhrenholdt Jacobsen.

– Jeg syns jo det var utrolig spennende å møte deg og snakke med deg, og høre om deg. Jeg vil jo se henne igjen, forteller Djupnes om tankene etter det første møtet.

Paret ble offisielt kjærester før sommeren 2023. De har måttet håndtere utfordringer med avstand ettersom Uhrenholdt Jacobsen bor på Lillehammer, en biltur på drøyt to timer utenfor Norges hovedstad, hvor Djupnes jobber som avsnittsleder i Oslo-politiet.

Paret forholdet på Instagram i august i fjor, da Uhrenholdt Jacobsen publiserte et sjeldent bilde av de to. Hun bekreftet senere forholdet overfor VG.

Tidligere denne uken viste paret frem på sosiale medier at de har blitt foreldre.

– Nå kan jeg jo kjenne at nå har jeg truffet den hvor jeg ... Ja, det er faktisk dette jeg vil, og at det er en drøm å slå seg ned, sier Uhrenholdt Jacobsen om forholdet til kjæresten til NRK-podkasten.

I 2020 la Uhrenholdt Jacobsen opp som skiløper etter 16 sesonger. 37-åringen var med på stafettlaget som tok gull i OL i 2018, og hun tok individuelt gull på sprint under VM i Sapporo i 2007.

Individuelt har hun to VM-sølv og fem VM-bronser på merittlisten. Jacobsen har også vært på pallen i verdenscupen 56 ganger.

Parallelt med karrieren som toppidrettsutøver fullførte hun medisinstudiene og jobber i dag som lege.

Read Entire Article