Arteta om Haaland-bråket: – En del av sporten

2 weeks ago 7



Erling Braut Haaland konfronterte Mikel Arteta etter storkampen på Etihad søndag. Arsenal-sjefen virker ikke å bry seg.

  • Andreas Hopen, VG

    Andreas Hopen, VG

Publisert: 24.09.2024 12:05

Det var nok å snakke om etter at Manchester City utlignet mot Arsenal på overtid søndag, men det er ikke utligningen til John Stones som har stått for overskriftene.

Ei heller var det Erling Braut Haalands hundrede scoring for de lyseblå, men heller meldingene Haaland sendte i retning Mikel Arteta etter kampslutt:

 Erling Braut Haaland og Gabriel Jesus står ansikt til ansikt like etter at Haaland fyrte løs mot Arsenal-manageren. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB

Tirsdag møtte Arsenal-sjefen et samlet pressekorps før deres kamp mot Bolton Wanderers i ligacupen. Der fikk han spørsmål hvordan han så situasjonen etter kampslutt som involverte ham selv, Gabriel Jesus og Erling Braut Haaland.

– Det er en del av sporten, og så går man videre, sa Arteta kort om situasjonen.

Arteta ga også en oppdatering på skaden til Martin Ødegaard.

– Vi snakker om uker, men akkurat hvor lenge kan jeg ikke si, sier Arteta på spørsmål om Ødegaard-skaden før han fortsatte.

– Vi kan få en overraskelse, men jeg tror det er usannsynlig at han kommer tilbake før den neste landskamppausen, la spanjolen til.

Leandro Trossard ble utvist like før pause mot Manchester City. Etter kampen mente Arsenal-sjefen at «det er så åpenbart at jeg overlater det til dere». Han ville ikke utdype meningen sin tirsdag.

– Jeg reflekterte etter kampen, og har det samme svaret som sist. Jeg var veldig klar på det, synes jeg.

– I lys av at både Trossard og Rice har blitt utvist etter å ha sparket bort ballen – er det noe du må ta med spillergruppen din, spurte en journalist på pressekonferansen.

– Å sentre ballen, mener du?

– Sparke, eller sentre, ja.

– Jeg skal ta det opp – at vi ikke skal sentre ballen mer. Vi skal spille uten ball, svarer Arteta med glimt i øyet.

Read Entire Article