Arteta med Ødegaard-oppdatering

3 hours ago 4



Mikel Arteta utelukker Martin Ødegaard til helgens kamp mot Bournemouth, og omtaler den neste uken som «viktig» for nordmannen.

Foto: Terje Pedersen / NTB
  • Andreas Hopen, VG

    Andreas Hopen, VG

Publisert: 18.10.2024 11:10

VG Live

– Han er ikke klar til denne kampen. Neste kamp er en annen historie. Han er i en senere fase av rehabiliteringen, og må vise fremgang spesielt med ballen. Neste uke blir avgjørende for å forstå hvor nær han er en retur.

Det var under Norges kamp mot Østerrike i september at Martin Ødegaard måtte ut med skade. Han pådro seg en leddbåndsskade i ankelen.

Ødegaard kom selv med en oppdatering på skaden for to uker siden.

«Den siste uken har jeg gjort veldig stor fremgang. Jeg blir bedre og bedre for hver dag, og det føles som at ting fungerer greit. Når ting blir bedre, så får du også motivasjon til å gjøre enda mer og jobbe enda hardere», skrev Arsenal-kapteinen den gang.

Den norske landslagskapteinen er ikke den eneste som sliter med skade for Arsenal. Også Bukayo Saka, Kai Havertz og Gabriel Martinelli er usikre til helgens kamp.

– Saka sin skade er ikke seriøs. Vi har noen viktige teste i dag. Vi er håpefulle. Havertz har hatt noen små problemer, men om han trener i dag er han friskmeldt til kampen. Martinellli landet i går, og vi må bestemme oss om vi ønsker å risikere han, fortalte Arteta.

Arsenal skal opp mot Bournemouth lørdag 18:30.

Arsenal har spilt syv kamper siden Ødegaard ble skadet. De er ubeseiret i denne perioden med fem seire og to uavgjort. Etter lørdagens kamp mot Bournemouth skal de ut i Champions League mot Sjakhtar Donetsk tirsdag. Neste søndag venter et toppoppgjør i Premier League mot Liverpool.

Read Entire Article