Aftenpostens sjefredaktør kjøpte ny villa: – Jeg er veldig fornøyd

1 month ago 19



Sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, har kjøpt et nytt hus i samme nabolag som før.

 Det gule huset til høyre er kjøpt av Aftenpostens sjefredaktør, Trine Eilertsen og journalist i Adresseavisen, Simen Granviken. Foto: Chris Borowiak

Publisert: Publisert:

For mindre enn 10 minutter siden

Huset på Nordberg lå ute for 32 millioner kroner. Sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, og journalist i Adresseavisen, Simen Granviken, kjøpte huset for 31,2 millioner kroner.

– Vi er fornøyd med prisen. Vi kjøper og selger i samme marked og samme område. Vi hadde en forventning om at det var omtrent der det skulle ligge så vi er fornøyd med det, sier Eilertsen.

Før sommeren sa sjefredaktøren til lokalavisen Nordre Aker Budstikke at hun har solgt huset sitt på Nordberg, men at hun ville bli i området.

Ved siden av å være sjefredaktør i Aftenposten, er Eilertsen også bergenser. I intervjuet med lokalavisen sa hun – at hun som en god vestlending – ville få litt bedre utsikt.

– Får du vestlandsk utsikt nå?

– Det får man ikke på Østlandet, men jeg er veldig fornøyd. Vi har kikket en god stund og hvis det ikke var tipp topp, så hadde vi blitt der vi var, sier Eilertsen om huskjøpet og legger til at de kun flytter seks hundre meter fra der familien bodde før.

Aftenposten-redaktør Trine Eilertsen fotografert under NHOs årskonferanse i 2022 Foto: Gisle Oddstad / VG

– Det står i annonsen at hagen er en «usjenert oase med plen, skiferterrasse og beplantning». Står du inne for denne beskrivelsen?

– Ja, jeg synes det er en fin hage. Vi skal få kjørt oss som hagemennesker nå.

– Er du happy med huskjøpet?

– Vi flytter inn i dag. Nå har jeg ikke mer krefter i armene og vi står midt mellom masse esker og kartonger imens regnet øser ned ute, men det kommer seg, avslutter Eilertsen.

Read Entire Article