Ytterligere tre partnere forlater DLA Piper – går i flokk til Kvale

3 hours ago 1


Helge Neraal har vært i DLA Piper siden han kom dit som fullmektig i 2015. I dag leder han entreprepriseteamet. Nå flytter han virksomheten over til Kvalse, og med seg på flyttelasset tar han to av sine nærmeste kolleger fra samme team, Fredrik Verling og Tommy Bruun.

Dette skjer bare en måned etter at det ble kjent at DLA Piper-partnerne Hans Christian Brodtkorb, Sveinung Mjaugedal og Kaare Oftedal også gikk ut av DLA Piper, til henholdsvis Selmer og Haavind.

Vil du bli en del av landets fremste team for ESG, Compliance og Crisis Management?

Kvale skriver i en pressemelding at firmet med dette «tar et stort skritt i sin strategiske utvikling med en storsatsing innen entreprise».

– Vi er virkelig stolte av rekrutteringen av Fredrik, Helge og Tommy, og den tillit de viser oss ved å fortsette sine karrierer som partnere i Kvale. De er anerkjent både i bygg- og anleggsbransjen og blant advokater som hardtarbeidende og meget dyktige rådgivere. Vi ser virkelig frem til at de starter hos oss, sier managing partner Marius L. Andresen.

Fredrik Verling har vært i DLA Piper siden han kom dit som fullmektig i 2012, og uttaler i en melding at han ser frem til å bidra til å utvikle et sterkt
entreprisemiljø i Kvale.

– Som partnere vil vi være tett involvert i arbeidet og følge opp klientene gjennom hele prosessen. Tett samarbeid med andre sterke fagmiljøer i firmaet vil sikre best mulig resultat. Vi ser mange spennende muligheter fremover, skriver Fredrik Verling.

Rett24 har foreløpig ikke fått kontakt med managing partner i DLA Piper Camilla Wollan.

Read Entire Article